ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση ξεκίνησε την Τετάρτη η 26η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.) στο κάμπινγκ του ΕΟΤ στα Καμένα Βούρλα. Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής είχαν περάσει την πύλη του κάμπινγκ περισσότερες από 500 μοτοσυκλέτες, ενώ η ουρά των αφιχθέντων ώρα με την ώρα, ολοένα και μεγάλωνε. Η προσέλευση των μοτοσυκλετιστών αναμένεται να κορυφωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το μουσικό πρόγραμμα της Παρασκευής (25 Μαΐου) περιλαμβάνει εμφανίσεις των U.D.O. (Accept),
Μπλε, Raining Pleasure και Αγάθωνας.
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το μουσικό πρόγραμμα που ξεκινάει στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου (26 Μαΐου), με τους θρυλικούς ροκάδες παγκοσμίου φήμης Wishbone Ash, τους οποίους πλαισιώνουν οι Tsopana Rave, οι Jazz a Moment και οι Film.
Το Σάββατο, ομάδα συμμετεχόντων πραγματοποιεί υπό την οργάνωση της ομοσπονδίας εκδρομή στις Θερμοπύλες, το Καρπενήσι, τη Μονή Προυσού και το Κεφαλόβρυσο.
Επίσης έχουν προγραμματιστεί δύο ξεχωριστές επιδείξεις από επαγγελματίες οδηγούς του είδους. Στις 5:30 το απόγευμα ο γνωστός Έλληνας freestyler Κυριάκος Σταμπουλόπουλος θα πραγματοποιήσει επίδειξη σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα που έχει στηθεί στους χώρους του κάμπινγκ, ενώ ιδιαίτερη τιμή για τη ΜΟΤ.Ο.Ε. αποτελεί η επίδειξη υψηλού επιπέδου Indoor Trial από τον Γερμανό οδηγό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Trial Pieter Goertz της ομάδας GAS-GAS αμέσως μετά.

Γραφείο Τύπου ΜΟΤ.Ο.Ε.
Γιάννης Γανίτης

Για περισσότερες πληροφορίες υπεύθυνος τύπου Γιάννης Γανίτης, τηλ. 6972828797