ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΡΔΑΣ 2008 – ΕΠΑΘΛΟ MOTOCROSS 2008

Στα πλαίσια της διοργάνωσης “Συνάντηση Νέων Άρδας 2008” η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος και η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ορεστιάδας σε συνεργασία με την Οργανωτική επιτροπή του Άρδα, με την Αναπτυξιακή Εταιρία Δήμου Βύσσας και με την πλήρη υποστήριξη της προέδρου Μπαχαρίδου Φανής διοργάνωσαν τον αγώνα ¨ Έπαθλο Μotocross Άρδας 2008¨ καθώς και τον 3ο αγώνα motocross και τον 5ο αγώνα scramble του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 2 και 3 Αυγούστου 2008 στις Καστανιές Έβρου. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες τόσο στο “Έπαθλο Μotocross Άρδας 2008” που είχε και χρηματικά έπαθλα αλλά και στους αγώνες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μερικοί από τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και από τη Βουλγαρία κατέφθασαν για να λάβουν μέρος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί ο συναγωνισμός και ο αγώνας να έχει συνεχείς ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις, οι οποίες κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών κάθε στιγμή.

Ισάξιοι ήταν και οι αγώνες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι από τα περιφερειακά πρωταθλήματα μπορούν να αναδειχθούν μεγάλοι αθλητές.

Η διοργάνωση των αγώνων έγινε με μεγάλη προσοχή και σχολαστικότητα και οι αγώνες διεξήχθησαν ομαλά, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Τα χρηματικά έπαθλα για τον αγώνα “Έπαθλο Μotocross Άρδας 2008” ήταν αρκετά δελεαστικά.

Στον τελικό του αγώνα “Έπαθλο Μotocross Άρδας 2008” αναμετρήθηκαν 15 αθλητές και μετά από σκληρή μάχη πρώτος είδε τη σημαία τερματισμού ο Ζαχαρίου Βασίλης από το Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, δεύτερος ο Κασιούμης Χρήστος από τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ιωαννίνων και τρίτος ο Κοσμάς Σταύρος από τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ορεστιάδας.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του αγώνα είναι:

4ος Ζώρας Αλέξης από τη Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Τρικάλων
5ος Stanslav Buchakov από τη Βουλγαρία
6ος Τερζής Κων/νος από τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ορεστιάδας
7ος Μανδάνης Γεώργιος από τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Έβρου
8ος Πακαταρίδης Βασίλειος από τη Μοτολέσχη Καβάλας
9ος Νεραντζόγλου Εμμανουήλ από τη Μοτολέσχη Καβάλας
10ος Παπαρένγκας Αναστάσιος από το Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης
11ος Μπαλόγλου Αλέξανδρος από το Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Ξάνθης
12ος Μπαξεβάνης Δημήτριος από τη Μοτολέσχη Καβάλας
13ος Αλέξανδρος Γεωργαντάς από το Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Χρυσούπολης
14ος Kadir Masar από τη Βουλγαρία
15ος Τρίγκας Γιάννης από το Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης

Στους αγώνες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Scramble και Μotocross υπήρξαν πολλές συμμετοχές οι οποίες ανέβασαν τον συναγωνισμό και το θέαμα. Για μια ακόμα φορά η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ορεστιάδας με τη στήριξη της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος απέδειξε ότι είναι ικανή να διοργανώσει άρτιους και ασφαλείς αγώνες. Με δέσμευση για συνεχή βελτίωση της διοργάνωσης των αγώνων και ευχαριστώντας όλους όσους αφιέρωσαν τον χρόνο και τον κόπο τους για την άρτια διοργάνωση των αγώνων ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο χρόνο.