ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
KTM HELLAS

KTM Hellas Racing Team
Enduro News 2010

Πανέτοιμη είναι η αγωνιστική ομάδα της ΚΤΜ Hellas Enduro Racing Team για τον επόμενο σταθμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro στην Θεσσαλονίκη. Στον διήμερο αγώνα η ομάδα θα βρεθεί με πλήρη σύνθεση εξαιρουμένου του Παντελή Σκόδρα ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον 1ο αγώνα.

Οι αθλητές της ΚΤΜ Hellas ανά κατηγορία είναι:

  • Ε1 – Γιάννης Τρίγκας – ΚΤΜ ΕΧC – F 250
  • E2 – Δημήτρης Τσακατσώνης – ΚΤΜ 250 EXC
  • E2 –  Σταμάτης Μαντάς – ΚΤΜ 450 EXC
  • E2 –  Αλέξης Ζώρας – ΚΤΜ 450 ΕΧC
  • E3 – Αδάμος Πράσσος – ΚΤΜ 530 ΕΧC
  • EJ – Νάσος Τρίγκας – ΚΤΜ ΕΧC – F 250

ΚΤΜ Support Team – Orange Enduro Force!
Όπως σε κάθε αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος έτσι και σε αυτόν της Θεσσαλονίκης η Ομάδα Υποστήριξης της ΚΤΜ Hellas θα βρίσκεται στο Park Ferme (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης) από το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Απριλίου. Στα Paddocks της ΚΤΜ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά όλους τους αναβάτες της Επίσημης Αγωνιστικής Ομάδας. Ενημερώνουμε επίσης όλους τους ιδιώτες αναβάτες με ΚΤΜ ότι στην Ομάδα Υποστήριξης ΚΤΜ υπάρχουν ειδικές θέσεις για να πραγματοποιήσετε με την βοήθεια των μηχανικών της ΚΤΜ οποιαδήποτε εργασία κατά την διάρκεια του τριημέρου αλλά και να προμηθευτείτε γνήσια ανταλλακτικά ΚΤΜ σε περίπτωση ανάγκης.

ΜΑΚΙΝΑ
Επίσημος Διανομέας Μοτοσικλετών ΚΤΜ στην Θεσσαλονίκη.

Έκθεση Μοτοσυκλετών και Προσφορές Αγώνα!
Το κατάστημα ΜΑΚΙΝΑ στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται στον χώρο του αγώνα με μια ιδιαίτερη παρουσία. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχει Έκθεση Μοτοσυκλετών ΚΤΜ 2010 αλλά και οι άνθρωποι του καταστήματος για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τον ολοκληρωμένο κόσμο της ΚΤΜ, Μοτοσυκλέτες, Εξοπλισμός Αναβάτη, Αξεσουάρ, Εκπαιδευτικά Προγράμματα ΚΤΜ. Στην έκθεση του αγώνα μπορείτε να «κλείσετε» όποιο μοντέλο Racing ή Street της ΚΤΜ θέλετε σε προνομιακές τιμές Event! Γι αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε τις καλύτερες Υπηρεσίες της Αγοράς στις καλύτερες τιμές που θα διαμορφωθούν ειδικά για τον αγώνα!

Επιπλέον Υποστήριξη και Γνωριμία με τους Μηχανικούς της ΚΤΜ!
Six Days Τσολερίδης – Θαλασσούδης / ΚΤΜ Orange Service Points
Την ομάδα μηχανικών της ΚΤΜ Hellas θα συνδράμουν με επιπλέον μηχανικούς τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία ΚΤΜ στην Θεσσαλονίκη : Six Days Τσολερίδης και Θαλασούδης. Η ενέργεια αυτή έχει ως στόχο να βοηθήσει μέσω των Μηχανικών των Συνεργείων μας με άρτιο και άκρως αποτελεσματικό τρόπο κυρίως όλους τους ιδιώτες συμμετέχοντες. Οπότε μην διστάσετε να έρθετε στο πορτοκαλί αρχηγείο για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία.

Orange Family is READY TO RACE!
Η πορτοκαλί οικογένεια είναι έτοιμη για ακόμη μια φορά να πρωταγωνιστήσει, να υποστηρίξει αλλά και να βρεθεί κοντά στους αγώνες Enduro που τόσο αγαπάει. Σύσσωμη η πορτοκαλί οικογένεια θα βρίσκεται για τρεις ημέρες σε Full Racing ρυθμούς στα βουνά και δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε όλους τους συμμετέχοντες και τις αγωνιστικές ομάδες καλή επιτυχία υπενθυμίζοντας ιδιαίτερα στους αναβάτες με ΚΤΜ ότι ΚΤΜ Hellas Racing & Support Team βρίσκεται εκεί γι αυτούς.

Καλή Επιτυχία!

ktm-team-550