Το επόμενο Motocross των Εθνών, αυτό του 2007, θα γίνει ως γνωστόν στο Meryland της Washington DC των Η.Π.Α. Οι διοργανωτές έμειναν ενθουσιασμένοι με τα όσα είδαν φέτος στην Αγγλία, έπιασαν αμέσως δουλειά και μας έδωσαν τις πρώτες πληροφορίες του αγώνα.

Είκοσι χρόνια μετά, το Motocross των Εθνών ξαναγυρίζει στην Αμερική. Το 1987 στην πίστα της Unadilla της Νέα Υόρκης πραγματοποιήθηκε η πρώτη διοργάνωση του θεσμού στην βόρεια αμερικανική ήπειρο. Το 2007 στις 22-23 Σεπτεμβρίου στην πίστα του Budds Creek στο Meryland του Washigton DC, θα επικεντρωθεί το παγκόσμιο ενδιαφέρον του κόμου του motocross για το MXDN.

Η 61η διοργάνωση του MXDN θα έχει όπως ήταν αναμενόμενο χρώμα και λειτουργία αμερικάνικη. Όπως για παράδειγμα η είσοδο στα paddocks θα είναι για πολύ περιορισμένο αριθμό θεατών (στο ΑΜΑ Motocross απαγορεύεται η είσοδος στα paddocks στους θεατές). Περίπου 2000 από αυτούς θα καταφέρουν να πάρουν το μαγικό βραχιολάκι, ενώ πολύ λιγότεροι θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν με τις μοτοσικλέτες τους την πίστα την Παρασκευή και το Σάββατο. Όσοι πάλι αγοράσουν το εισιτήριο τους πριν τον Σεπτέμβριο θα έχουν έκπτωση 5 δολάρια. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω Pay Pal.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Εισιτήρια για μόνο Παρασκευή ή Σάββατο δεν υπάρχουν.

– Εισιτήρια Σαββατοκύριακου (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή)
$75.00 για ενήλικους, $45.00 για παιδία ηλικίας 6-12, κάτω των 5 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
– Εισιτήρια για Σάββατο και Κυριακή
$65 για ενήλικους, $35 για παιδία ηλικίας 6-12, κάτω των 5 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
– Εισιτήρια για Κυριακή
$50 για ενήλικους, $25 για παιδία ηλικίας 6-12, κάτω των 5 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες στο site της πίστας www.BuddsCreek.com