ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
HONDA ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ

Μέσα στην γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων έκανε την εμφάνιση της η νέα Honda CBF 125. Είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας CBF που ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες μιας μεγάλης μερίδας πελατών που ζητούν μία αξιόπιστη, οικονομική και φιλική μοτοσυκλέτα.

Η νέα Honda CBF 125 αποτελεί μια μοναδική λύση στην οικονομική κρίση αφού θα σας εξασφαλίσει όλες τις καθημερινές σας μετακινήσεις με το ελάχιστο δυνατό κόστος, ενώ η τιμή απόκτησής της είναι μόλις 2.340 €

Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ευχρηστία, γεγονός που την καθιστά ιδανική για το κυκλοφοριακό αδιέξοδο των πόλεων αλλά και τις καθημερινές μικρές εξορμήσεις.

Το εντυπωσιακό της φέριγκ ενσωματώνει έναν ισχυρό προβολέα που της χαρίζει ένα ξεχωριστό στυλ, ενώ παράλληλα προσφέρει στον αναβάτη σημαντική προστασία από τον αέρα. Η μοτοσυκλέτα είναι εφοδιασμένη με έναν νέο μονοκύλινδρο κινητήρα 125cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου που εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση και πληροί τις προδιαγραφές EURO 3.

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρεις μοντέρνες χρωματικές αποχρώσεις:
Μαύρο –Black
Κόκκινο – Srorts Red
Ασημί – Space Silver Metallic

Η Νέα Honda CBF 125 είναι διαθέσιμη σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Γενικής Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ από τις 30.12.2008.