Αρνητική εξέλιξη πήρε το θέμα του promoter στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro ΕΛΠΑ 2006 καθώς η εταιρία Highsiding (Περιοδικά 0300 & 2 Τροχοί) απέσυρε την προσφορά τους για την υποστήριξη του θεσμού.

Η Highsiding είχε ζητήσει το promotion του πρωταθλήματος από την ΕΛΠΑ καταθέτοντας πρόταση η οποία μάλιστα συζητήθηκε και με το σύνολο των διοργανωτών του φετινού πρωταθλήματος. Τα αρχικά προβλήματα που προήλθαν από την συνάντηση έγιναν αρνητικά βήματα στην προσπάθεια της εταιρίας να συμμετέχει στον θεσμό του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι διοργανωτές παραπονέθηκαν για το ύψος των κονδυλίων αλλά και την μη σαφή υποστήριξη της οικονομικής χορηγίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε και την ανακοίνωση της λέσχης Motor & Nature με την οποία αδυνατεί να διοργανώσει τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΕΛΠΑ 2006, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διοργανωθεί την Κυριακή 16 Απριλίου στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Γίνονται επαφές με άλλο διοργανωτή με σκοπό να αναλάβει την διοργάνωση του αγώνα πιθανόν όμως σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για όποιες αλλαγές ημερομηνιών υπάρξουν.