Από την πρώτη εμφάνισή της στα paddock, το 2007, η ομάδα Bud Racing υπήρξε ένας από τους πιο συνεπείς ανταγωνιστές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross, με ισχυρή υποστήριξη από την Kawasaki και την Rockstar.

Ξεκινώντας την περιπέτεια της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2007, η ομάδα που δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Dassé εντάχθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ένα χρόνο αργότερα και ποτέ δεν σταμάτησε την πορεία της. Κερδίζοντας το πρώτο Grand Prix το 2009 με τον Gautier Paulin και επιστρέφοντας στο ψηλότερο σκαλί του πόντιουμ αυτό το καλοκαίρι με την Livia Lancelot στην κατηγορία Γυναικών (νικήτρια στην Γαλλία, την Βρετανία και στην Γερμανίας), η ομάδα επέστρεψε στο βάθρο της MX2 με τον Dylan Ferrandis (τρίτος στην Σουηδία). Με τρεις γαλλικούς τίτλους (η Livia στην κατηγορία των γυναικών, ο Valentin στο Elite ΜΧ2 και ο David Herbreteau στην κατηγορία 85) και ένα ευρωπαϊκό κύπελλο Supercross (Valentin στην κατηγορία SX2) η ομάδα Rockstar Bud Racing Kawasaki έκανε μια πολύ ισχυρή προσπάθεια το 2012 και είναι αισιόδοξη για το μέλλον, με τρεις νέους – ταλαντούχους αναβάτες.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Kawasaki Ευρώπης και η Rockstar επιβεβαίωσαν την υποστήριξή τους στην Bud Racing, που ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν υπό τις καλύτερες συνθήκες, καθώς θα έχει line-up τους ίδιους αναβάτες: Dylan Ferrandis και Βαλεντίν Teillet. Συμμετέχοντας σε MX2 Γαλλικό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η ομάδα θα έχει ένα ισχυρό πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των δεκαοκτώ GP με τέσσερις από τους εκτός Ευρώπης (Κατάρ, Ταϊλάνδη, Βραζιλία και Μεξικό) και έξι αγώνες στο Γαλλικό πρωτάθλημα Elite. Με δύο νέους αναβάτες που έδειξan ήδη μεγάλες δυνατότητες, αλλά έχοντας να αντιμετωπίσει τραυματισμούς, η ομάδα Rockstar Bud Racing Kawasaki μπορεί να περιμένει κάποια θετικά αποτελέσματα στην κατηγορία MX2, καθώς και στην κατηγορία των γυναικών. Η Livia Lancelot θα συμμετέχει για τρίτη σεζόν με την ομάδα, συμμετέχοντας σε επιλεγμένους αγώνες GP, στο Γαλλικό πρωτάθλημα γυναικών, στο X-Games και αγώνες beach scramble.

kawa-bud-2 kawa-bud-1