Πυκνό χιόνι καλωσόρισε τις νέες ομάδες της HM στην Ιταλία κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης  των αγωνιστικών ομάδων για την νέα χρονιάς.

Στην ομάδα προσέρχεται ο Ιταλός πολυπρωταθλητής Tullio Pellegrineli, μέχρι πρότινος υπεύθυνος για τους νεαρούς αθλητές υπό την Ιταλική ομοσπονδία. Του δίνεται ο ρόλος του αγωνιστικού διευθυντή και θα ασχολείται άμεσα με την προσπάθεια των τριών αθλητών της ομάδας και την εκπλήρωση των στόχων τους.

Ο Oscar Balletti παραμένει στην κατηγορία Ε2 (CRE F450R) στην κατηγορία την οποία θα αγωνιστεί και ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Mika Ahola με την ίδια μοτοσυκλέτα. Στην κατηγορία Ε1 θα βρεθεί ο Fabio Mossini (CRE F250R). Τέλος, ο αγωνιζόμενος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Alessio Paoli θα συμμετάσχει στην Ιταλία και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ε3 με τον CRE F500X.

Jeremy Jolly και Julien Gaultier θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υπό την σκέπη της HM αλλά με την ουσιαστική υποστήριξη της Euroboost, (Γαλλική εταιρεία). Ελληνικό ενδιαφέρον στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καθώς στους περισσότερους αγώνες ο Νίκος Ζουρνατζής θα συμμετάσχει ως μηχανικός της εργοστασιακής ομάδας.

Mika Ahola στην κατηγορία Ε2 με το νούμερο 20

Mika Ahola στην κατηγορία Ε2 με το νούμερο 20

hmzanardo-550