Κυριακή 13 Νοεμβρίου
Λίμνη Καϊάφα στην Ζαχάρω Ηλείας
Λέσχη ΑΟΛΑΠ (τηλ. 2621025636)

Έλεγχος εξακρίβωσης 08:30 – 10:30

Παρουσίαση αγωνιζομένων και γύρος αναγνώρισης 10:45 – 11:30

Εκκίνηση αγώνα 11:30

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου θα πέσει η τελευταία καρό σημαία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Scramble. Το σημείο που θα μαζέψει τον κόσμο θα είναι η λίμνη Καϊάφα στην Ζαχάρω Ηλείας. Ο τελευταίος αγώνας θα έχει αρκετό συναγωνισμό, μιας και θα βγούνε οι τρεις πρώτοι αναβάτες κάθε κατηγορίας.

Ο μόνος που δεν είχε να φοβηθεί τίποτα είναι ο Γρεβενιώτης Βασίλης Σιαφαρίκας που έχει κερδίσει ήδη από τον προηγούμενο αγώνα, τον άσσο στην κατηγορίας του και στην γενική.

Στην Α1 ο Δημήτρης Βαγγελάκος είναι και αυτός ήδη πρωταθλητής. Ο Μανώλης Κρητικός, που είναι 21 και 26 βαθμούς μπροστά από τους Γιάννη Τρίγκα και Γιάννη Παμπουκιάν, χρειάζεται έναν καλό τερματισμό για να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Η μάχη για την τρίτη θέση θα είναι σίγουρα συναρπαστική.

Στην Α2 ο Λευτέρης Καρέτσος προηγείται 13 βαθμούς από τον κυριότερο αντίπαλό του, Αλέκο Καρανάση, που θα οδηγήσει σε πολύ γνωστά για αυτόν μέρη. Τρίτος είναι ο Χρήστος Θεοδοσόπουλος που θα είναι σίγουρα μέσα στην τριάδα της κατηγορίας, μιας και ο τέταρτος Δημήτρης Κολέφας απέχει 32 βαθμούς.

Β3. Μόνο με ατυχία θα χάσει τον τίτλο της κατηγορίας ο πρωτοπόρος Σταμάτης Δημολιάννης. Τον ακολουθεί ο Νίκος Ανδρέου (23 βαθμούς διαφορά) που θα οδηγήσει σίγουρα για την νίκη. Για την τελική τρίτη θέση θα κονταροχτυπηθούν οι δυο αναβάτες από την Πελοπόννησο, Φώτης Αλεξόπουλος και Γιώργος Μπούσδας, με τον δεύτερο να τρέχει εντός έδρας.

Στην κατηγορία Β4 έχει ξεκαθαρίσει η πρώτη θέση με τον Βασίλη Σιαφαρίκα και η δεύτερη που την κατακτά ο Δημήτρης Κεραμιδάς. Ο μεγαλύτερος συναγωνισμός θα υπάρξει για την τρίτη θέση. Τέσσερις αναβάτες είναι υποψήφιοι, με τον Σπύρο Σταματόπουλο να προηγείται ένα βαθμό του Δημήτρη Τουμπανιάρη, δύο του Φώτη Σκαρή και έντεκα του Αδάμου Πράσσου.

Γενική
Όπως αναφέραμε στην αρχή, ο Β.Σιαφαρίκας έχει κερδίσει την κατηγορία της γενικής με σίγουρο δεύτερο τον Δ.Βαγγελάκο. Και οι δύο έχουν εντυπωσιάσει με το γρήγορο τρόπο οδήγησης σε όλους τους αγώνες που έχουν λάβει μέρος φέτος. Από εκεί κάτω πέντε αναβάτες θα παλέψουν για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Οι Μ.Κρητικός και Λ. Καρέτσος έχουν 70 και 68 βαθμούς αντίστοιχα. Ακολουθούν Δ.Κεραμιδάς, Σ.Δημολιάννης και Ν.Ανδρέου με 60 βαθμούς ο καθένας.

Σίγουρα ο τελευταίος αγώνας Scramble στην λίμνη Καϊάφα την Κυριακή, θα προσφέρει πολύ θέαμα και σκληρό συναγωνισμό. Ελάτε να τον ζήσετε και εσείς από κοντά.