ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Wolf Racing

Έχουμε προαναφέρει τα μειονεκτήματα των ανοξείδωτων ακτινών σε χρήση ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και τις συνέπειες τους. Μπορείτε στις άνωθεν φωτογραφίες να δείτε και τα πλεονεκτήματα των ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ που εισάγουμε για τους έλληνες αγωνιζομένους και να συγκρίνετε!

Από πάνω προς τα κάτω βλέπεται τις ακτίνες DID (made in Japan) ALPINA-μαυρη / ασημι (made in Italy) και κάτω την ανοξείδωτη. H διαφορά είναι εμφανής και οπτικά στην κατεργασία, αλλά κυρίως στο ΒΑΡΟΣ και στην ΕΥΛΙΓΗΣΙΑ!

Tα καψούλια μας είναι DID και αυτά (το πρώτο στη φωτογραφία) ανοδιωμένο αλουμίνιο 100% racing προϊόν! Τα έγχρωμα είναι CNC κατευθείαν από το παγκόσμιο SM-MX-ENDURO έχουν απίστευτη αντοχή αλλά και εμφάνιση, μεγάλο μέγεθος σημαίνει καλύτερο δέσιμο με την ακτίνα!

Στον αντίποδα μπορείτε να δείτε τα ατσάλινα (τα οποία χρησιμοποιούμε σε πιο οικονομικά πακέτα) όπως και άλλων κατασκευαστών πιο παλαιάς τεχνολογίας. Τα πλεονεκτήματα είναι εμφανή! Είμαστε υπέρ της τεχνολογίας και το αποδεικνύουμε!

Ενημερωνόμαστε συστηματικά από το Νο1 εργοστάσιο της Ιταλίας για τα νέα της τεχνολογίας! Καλύπτουμε με ένα χρόνο εγγύηση ΟΛΕΣ μας τις ακτίνες! (να θυμίσουμε ότι είναι RACING ΠΡΟΙΟΝ!).

Έχουμε πλήρης στοκ ΟΛΩΝ των διαστάσεων ENDURO-MX στεφανιών EXCEL αλλά και χρωμάτων!

Διαθέτουμε στην ελληνική αγορά 3 ειδών κέντρα τροχών (KITE-FABA-GL Racing). Όλες μας οι ακτίνες είναι ετοιμοπαράδοτες και αποστέλλονται με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Όλοι οι αγωνιζόμενοι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ανεξαρτήτου επιδόσεων και συμμετοχών σε οποιαδήποτε ομοσπονδία!

Τέλος ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ!

Καλή αγωνιστική χρονιά!

Wolf Racing
Πληροφορίες – τεχνική υποστήριξη:
2106465341, 6977918180
Λασκάρεως 45-47,
Γκύζη, Αθήνα

Aktines-Wolf-550 Kapsoulia-Wolf-550