Ο Γιώργος Παρασκευάς της Wolf Racing μας εξηγεί περί ακτινών και κέντρων τροχών.

Έχουμε όλοι ακούσει κατά καιρούς να ζητάνε στην Ελλάδα κυρίως ακτίνες “ανοξείδωτες που δεν σκουριάζουν”…

Όταν όμως έχουμε μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα αυτό δεν πρέπει να το επιθυμείτε. Διότι οι ανοξείδωτες ακτίνες λόγω υλικού είναι σχεδόν άκαμπτες με αποτέλεσμα να κουράζουν σε πολύ λίγο χρόνο τον αναβάτη αλλά και την μοτοσυκλέτα στο σύνολο της (αναρτήσεις, πλαίσιο κτλ) και επίσης είναι βαριές κάτι το όποιο κάνει τη μοτοσυκλέτα απλά πιο αργή… αποτελέσματα σαν τα παρακάτω είναι πολύ σύνηθες όταν οι δυναμικές που ασκούνται από τις ακτίνες είναι μεγάλες λόγω ακαμψίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ στις ανοξείδωτες ακτίνες, μόνο εμφανισιακά, αν δε πούμε ότι το καψούλι είναι εντελώς ευπαθές στο νερό διότι δεν κατασκευάζεται ανοξείδωτο καψούλι παγκοσμίως… τότε το σύνολο είναι απλά μέτριο.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε 100% προϊόντα racing!

Ακτίνες διπλής διατομής ALPINA μαύρες ή ασημένιες με ειδική επίστρωση που δεν σκουριάζουν και καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση!

Ακτίνες DID-tsuboshi OEM δηλαδή ακτίνες που χρησιμοποιούν όλοι οι Ιάπωνες κατασκευαστές, που δεν σκουριάζουν και επίσης έχουν κάλυψη 1 χρόνο εγγύηση! Οι άνωθεν ακτίνες είναι απίστευτα εμφανίσιμες και γυαλιστερές!

Τα καψούλια μας είναι κατασκευασμένα από CNC κατευθείαν από το παγκόσμιο Supermoto – Motocross, είναι αλουμινίου δεν οξειδώνονται και δεν σπάνε! Υπάρχουν σε πολλά χρώματα.

Tα κέντρα μας είναι της Iταλικής ΚΙΤΕ της επίσης Iταλικής G-L RACING και πλέον του 30 πλέον ετών εργοστασίου, που εκπροσωπούμε στην Ελλάδα, κατασκευής τροχών μοτοσυκλετών FABA, κέντρα τροχών σε όλα τα χρώματα και για όλες τις Supermoto – Motocross μοτοσυκλέτες!

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται τεχνικά και είμαστε στην διάθεση σας για όποια περαιτέρω διευκρίνιση.

Wolf Racing
Πληροφορίες – τεχνική υποστήριξη:
2106465341, 6977918180
Λασκάρεως 45-47,
Γκύζη, Αθήνα

aktines1 DSC00795

Στις φωτογραφίες βλέπετε πως οι ακτίνες κατάστρεψαν το κέντρο λόγω διαφοράς δυναμικής