Η ΟΜΕ έλαβε απαντητική επιστολή από τον Δήμο Μεγαλόπολης σχετικά με την παραχώρηση της πίστας motocross για την διεξαγωγή του 6ου αγώνα Πανελληνίου πρωταθλήματος motocross ΟΜΕ το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου 2007.

Από: Δήμο Μεγαλόπολης

Προς: OME

Σε απάντησή του αιτήματός σας, για την διεξαγωγή του Πανελληνίου αγώνα MOTO CROSS, στην πίστα ΔΕΗ/ΛΚΜ την 6-10-2007, σας γνωστοποιούμε ότι λόγω των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών στην περιοχή μας, ο Δήμος Μεγαλόπολης αδυνατεί να ανταποκριθεί οικονομικά και με μηχανήματα λόγω των μεγάλων αναγκών που έχουν προκύψει σε έργα.
Το ίδιο ισχύει και για τη ΔΕΗ, όπως μας ενημέρωσαν εκπρόσωποι του Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης.

Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Μπούρας Παναγιώτης

Ο πρόεδρος της ΟΜΕ, Κος Νικόλαος Δαμουλάκης, δήλωσε “Ουδέποτε ζητήσαμε την οικονομική υποστήριξη από τον Δήμο Μεγαλόπολης, άντ’ αυτού θέλαμε να πληρώσουμε για να διεξαχθεί ο αγώνας. Είναι η δεύτερη φορά που μας αρνείται ο Δήμος Μεγαλόπολης, την φετινή χρονιά, μετά και την άρνηση διεξαγωγής του Βαλκανικού αγώνα motocross τον Αύγουστο. Υπήρχε σχετική συμφωνία στην αρχή της χρονιάς για την διεξαγωγή αυτών των αγώνων. Θέλουμε και θα κάνουμε αυτόν τον αγώνα στην Νότια Ελλάδα.  Το αρχικό πρόγραμμα εννέα αγώνων του πρωταθλήματος καθυστερεί πλέον και θα αποφασίσουμε που θα διεξαχθεί αυτός ο αγώνας. Υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν οκτώ αγώνες, καθώς δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος. Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.