Πύργος,   22/08/2014

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Το ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ (ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετά από έγκριση της Α.Μ.Ο.Τ.Ο.Ε., αναλαμβάνει την διοργάνωση του 5ου αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην νέα μας πίστα Motocross “ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ”  η οποία βρίσκεται στο 12ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Πατρών στα Δουνέϊκα Ηλείας και έχει μήκος 1600μ, ελάχιστο πλάτος 8μ, είναι αριστερόστροφη με μεσαίο προς μαλακό έδαφος, χωρίς πέτρες και πολλές εναλλαγές κλίσεων και το βασικότερο ευχάριστη στην οδήγηση και ασφαλέστατη.

Λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος μέχρι την διεξαγωγή του αγώνα, ο ρυθμός εργασιών είναι καταιγιστικός, ώστε να μπορέσουν όλα να γίνουν στην εντέλεια. Τεράστια η βοήθεια και η προσφορά της  «ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ» και ειδικότερα του κου .Κωνσταντίνου Παναγιωτόπουλου, που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού έργου για την περιοχή μας.

Έχοντας υπόψη μας την δυσκολία του εγχειρήματος, αλλά και το ενδιαφέρον όλων όσων μας περιβάλουν καθώς και τις προσπάθειες που θα καταβάλουν, πιστεύουμε στην στήριξη όλων των ανθρώπων του χώρου στoν παρθενικό για την πίστα αγώνα στις 6 και 7 του Σεπτέμβρη, έτσι ώστε να διεξαχθεί ένας άψογος  αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

Με εκτίμηση

για την ΔΙΑΘΛΗΣΗ

Ν.Τσάγκλας (Γ.Γ.)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΜΟΤΟΕ

Μετά από αδυναμία του αθλητικού σωματείου ΦΙΛΜΑ να διοργανώσει τον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS 2014, στην πίστα του Άργους, ο αγώνας θα διεξαχθεί από το αθλητικό σωματείο ΔΙΑΘΛΗΣΗ στον Πύργο στην καινούρια πίστα “ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ”  στο 12ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Πατρών στα Δουνέϊκα Ηλείας στις 6-7 Σεπτεμβρίου.

diathlisi