Το κύπελλο Νοτίου Ελλάδος συνεχίστηκε με τον τέταρτο αγώνα στην Χαλκίδα. Ο Ηλίας Κυριλής κέρδισε άλλο έναν αγώνα στην γενική, ο Βούλγαρης Δημήτρης (Ε1), ο Κώστας Αλεξόπουλος (Ε2), ο Χρήστος Ακριώτης (Ε3) και ο Γιώργος Νέγρης (ES) ήταν οι νικητές στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Παραδοσιακά οι αγώνες του κυπέλλου δίνουν την δυνατότητα στους αθλητές να συμμετέχουν σε μικρότερους αγώνες (απ ‘ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα) αλλά αυτός ο αγώνας ήταν μια καλή προπόνηση για όσους συμμετείχαν καθώς η διαδρομή σε μεγάλο μέρος ήταν η ίδια για όλους με δυο ειδικές σε κάθε γύρο.

Οι συμμετοχές του κυπέλλου ήταν χαμηλότερες απ’ ότι θα περίμενε κανείς καθώς ο αγώνας είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, αλλά η άποψή μας είναι πως φέτος η ομοσπονδία το παράκανε με τους αγώνες του κυπέλλου και σε καμία περίπτωση η πλειοψηφία των αθλητών που ενδιαφέρονται για αυτό το κύπελλο δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε πέντε αγώνες όλη τη χρονιά. Πάντως ο θεσμός είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος παρόλη την οικονομική κρίση και κρατάει τις συμμετοχές σε υψηλά νούμερα αν συγκριθεί με το πανελλήνιο.

Ο Ηλίας Κυριλής ήταν για ακόμη μια φορά ο ταχύτερος όλων σε αυτό τον αγώνα, ακολουθούμενος από τον Παναγιώτη Θερριό και τον Μιχάλη Ντουζένη στην γενική.

Στην κατηγορία Ε1 ο Δημήτρης Βούλγαρης υπερίσχυσε στην μικρή κατηγορία, δεύτερος ο Παναγιώτης Κορδονούρης και τρίτος ο Θεόφιλος Κίτσης.

Ο Κώστας Αλεξόπουλος κέρδισε άλλο έναν αγώνα στην κατηγορία Ε2, ο Στάθης Ρούσσης απέδωσε πολύ καλά στη δεύτερη θέση και τρίτος τερμάτισε ο Βασίλης Μπούδρος.

Στην μεγάλη κατηγορία (Ε3) είχαμε λιγότερες συμμετοχές αλλά ο Χρήστος Ακριώτης κέρδισε με μικρή διαφορά τον αγώνα, ο Σταύρος Μαντζώρος δεν κατάφερε να μειώσει στο τέλος την διαφορά τερματίζοντας δεύτερος και ο Δημήτρης Αργυράκης συμπλήρωσε την τριάδα.

Ο Γιώργος Νέγρης ήταν ο νικητής στους βετεράνους, με τον Γιώργο Χατζόπουλο να τερματίζει δεύτερο και τον Σπύρο Μαυραντζή να κλείνει την πρώτη τριάδα της κατηγορίας.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο Λουτράκι.

Διαβάστε επίσης για τον αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Χαλκίδα.

Περισσότερες φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: Στράτος Ραπτόπουλος