ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.

Ανάκληση για δωρεάν τεχνικό έλεγχο του συστήματος στήριξης & ψεκασμού των μοτοσυκλετών ΜΤ-03 του 2006

Σας ενημερώνουμε ότι η ΥΑΜΑΗΑ και η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημη αποκλειστική διανομέας των προϊόντων της κατασκευάστριας ιαπωνικής εταιρίας “Yamaha Motor Corporation Ltd”, πραγματοποιούν τεχνικό έλεγχο για την αποκατάσταση πιθανής δυσλειτουργίας του συστήματος στήριξης και του συστήματος ψεκασμού της μοτοσυκλέτας YAMAHA, τύπου MT-03 έτους κατασκευής 2006.

Συγκεκριμένα υπάρχει περίπτωση η βάση του πλαϊνού ορθοστάτη να σπάσει όταν το δίκυκλο είναι ακινητοποιημένο και εφαρμόζονται σε αυτό μεγαλύτερα των φυσιολογικών φορτίων. Επίσης υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί δυσκολία εκκίνησης του κινητήρα λόγω ενδεχόμενης δυσλειτουργίας του συστήματος ψεκασμού.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. καλεί όλους τους ιδιοκτήτες / κατόχους των ανωτέρω μοντέλων να επικοινωνήσουν με το Τεχνικό Τμήμα της Εταιρείας (210 6293 561-2-3-7) ή/και τον αντιπρόσωπο YAMAHA (κατάστημα πώλησης ή συμβεβλημένο συνεργείο) που τους εξυπηρετεί, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά, κι εφόσον κριθεί απαραίτητο, να προχωρήσουν στην απαραίτητη επισκευή. Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάγονται στο καθεστώς «εγγύησης» και οι σχετικές δαπάνες καλύπτονται πλήρως από τη YΑΜΑΗΑ χωρίς επιβάρυνση των ιδιοκτητών.

Η Εταιρεία ενημέρωσε άμεσα τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή τηρώντας τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Παράλληλα έχει αποστείλει προσωπικές συστημένες επιστολές στους πελάτες της και σχετική ενημέρωση με τεχνικές οδηγίες στο Δίκτυο Συνεργατών της.