Ο αγώνας SUPERMOTO που ήταν προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαρτίου στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, αναβάλλεται.

Μετά από μάταιες προσπάθειες μίας εβδομάδας, στάθηκε αδύνατο να εξασφαλισθεί η άδεια λειτουργίας αθλητικού χώρου για το αεροδρόμιο του Ελληνικού. Είτε δια της ευθείας είτε δια της πλαγίας οδού, οι αρμόδιοι δήλωναν αναρμόδιοι στην αίτησή μας και στα ερωτήματά μας. Στέκονταν απαθείς εφευρίσκοντας υπεκφυγές όταν τους θέταμε νέες αιτήσεις και ερωτήματα πάντα σύμφωνα με όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Η διαδικασία έκδοσης άδειας είναι συγκεκριμένη και εμείς επιθυμούσαμε να κινηθούμε νόμιμα. Όμως όλοι οι δρόμοι ήταν κλειστοί και με τρόπο που πλέον είναι σαφές ότι κάποιοι είχαν δώσει σχετική οδηγία για να κλείσουν.

Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από το πως ξεκίνησε να ζητείται αυτή η άδεια με λάθη και άστοχες ενέργειες κάποιων. Ας καταφέρουν αυτοί οι κάποιοι να παραμείνουν κρυμμένοι πίσω από το δάχτυλό τους, όπως και αυτοί που τους προστατεύουν. Η υπομονή τελείωσε και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να αποκαταστήσουμε την οικονομική και ηθική ζημιά που έχουμε υποστεί.

Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος SUPERMOTO θα οργανωθεί, όπως ήταν προγραμματισμένος στις 8, 9 Απριλίου.