Δελτίο Τύπου
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟΝΟΜΩΝ ΜΟΕ

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, απονομές των κυπέλλων Β. Ελλάδος και Μoto Cross Χίου από τον ΜΟΕ.

Ενώ όλα ήταν έτοιμα, ενστάσεις από την διοίκηση της ΟΜΕ προς την περιφέρεια Μακεδονίας, δημιούργησαν πρόβλημα στην παραχώρηση της αίθουσας όπου είχε προγραμματισθεί η εκδήλωση.

Η απόφαση του περιφερειάρχη να μην παραχωρήσει τελικά την αίθουσα που είχαμε ζητήσει, μας κοινοποιήθηκε  την τελευταία στιγμή και έτσι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να κανονισθεί ή απονομή την ίδια ημερομηνία σε άλλο χώρο.

Γι αυτό ο ΜΟΕ αποφάσισε να αναβάλει προσωρινά τις απονομές επάθλων που είχε υποσχεθεί στους αγωνιζομένους των κυπέλλων Β. Ελλάδος και Μoto Cross Χίου μέχρι να ρυθμίσει τις απαιτούμενες λεπτομέρειες και να βρεθεί ένας κατάλληλος χώρος για την εκδήλωση.

Η νέα ημερομηνία και ό χώρος που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες με νέο Δελτίο Τύπου.

Με Τιμή ΔΣ ΜΟΕ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΜΟΕ

Ο Μοτοσικλετιστικός Σύλλογος Έδεσσας (ΜΟΕ) ενημερώνει τους Αγωνιζόμενους που συμμετείχαν στους Αγώνες Μoto Cross- Scramble Β.Ελλάδος και Μoto Cross Χίου όπως και τις Λέσχες που έκαναν τους Αγώνες 2010 τις ΟΜΕ ότι το Σάββατο 05/02/11 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρώην Νομαρχεία Θεσ/νικης και Ώρα 19:00 μμ θα γίνουν οι Ετήσιες Απονομές για το έτος 2010.

Η Εκδήλωση γίνετε Υπό την ΑΙΓΙΔΑ Του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Κο Ψωμιάδη Παναγιώτη τον Οποίο τον Ευχαριστούμε Ιδιαίτερα.

Με Τιμή ΔΣ ΜΟΕ