Αθήνα, Τετάρτη 28/9/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ του ΑΣΟΑΜ θέλει να εκφράσει την δυσαρέσκεια του προς την ΟΜΕ για την αιφνίδια αναβολή του 5ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Μεγαλόπολη αλλά και για τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα, ενημερώνοντας το απόγευμα της Παρασκευής όλους τους ενδιαφερόμενους (αγωνιζόμενους, θεατές, ΜΜΕ).

Με αίσθημα ευθύνης προς όλους τους οδηγούς αγωνιζόμενους αθλητές του motocross ζητούμε από την ΟΜΕ να ανακοινώσει άμεσα και επίσημα:

1. Αναλυτικά τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αναβολής-ακύρωσης του αγώνα στην Μεγαλόπολη.
2. Τις ενέργειες και έγγραφες δεσμεύσεις της Ομοσπονδίας προς τους οδηγούς ώστε τέτοια προβλήματα να μην επαναληφθούν στο μέλλον.
3. Την ανάρτηση του νέου προγράμματος των αγώνων Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΟΜΕ στις 05/08/11.

Το ΔΣ του ΑΣΟΑΜ θα ήθελε επίσης να ανακοινώσει σε όλους τους οδηγούς- αγωνιζόμενους αλλά και τους εμπλεκόμενους φορείς (ιδιωτικούς ή δημόσιους) ότι δεν θα ανεχτεί από τις Ομοσπονδίες «που φέρονται να ηγούνται του αθλήματος» να οδηγήσουν το Ελληνικό motocross στην απαξίωση, την περιθωριοποίηση και τον μαρασμό – εξαιτίας της μεταξύ τους αντιπαράθεσης και ανικανότητας – και αφού εξετάσει τις μελλοντικές προθέσεις των δύο Ομοσπονδιών και ολοκληρώσει τις εργασίες του, θα είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις τις οποίες και θα ανακοινώσει σύντομα.

Το ΔΣ του ΑΣΟΑΜ