ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη θέση του Διευθυντή Διεθνών Δραστηριοτήτων στη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. αναλαμβάνει ο κος. Πέτρος Σκυλίτζης, με βασική ευθύνη την ανάπτυξη του Ομίλου στα Βαλκάνια, και κυρίως στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία.

O κος. Πέτρος Σκυλίτζης εργάστηκε και στο παρελθόν στην κεντρική αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα, όπου από τον Ιούλιο του 1994 ως και τον Ιανουάριο του 2002 ασκούσε τα καθήκοντα του Διευθυντή Marketing Δικύκλων και Προϊόντων Θάλασσας. Στη συνέχεια ανέλαβε ως Διευθυντής Marketing του τομέα Office Automation & IT της INTERSYS A.E. με έδρα την Αθήνα. Από τον Ιούλιο του 2005 εργάστηκε στον Ομιλο INFORM LYΚOS S.A., όπου από τον Ιανουάριο του 2006 ασκούσε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή στην ΙNFORM LYKOS S.A. Ρουμανίας.

Σπούδασε Χημική-Μηχανική στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο University of Kent at Canterbury.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της Yamaha Motor Corporation σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Στη Ρουμανία διατηρεί τη θυγατρική MOTODYNAMICS Srl σε κεντρικό εμπορικό σημείο στο Βουκουρέστι, σε εγκαταστάσεις συνολικά 1.300 τμ. που περιλαμβάνουν έκθεση όλων των προϊόντων, service, ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Στη Βουλγαρία η θυγατρική ΜΟΤΟDYNAMICS EOOD βρίσκεται στον κεντρικό άξονα σύνδεσης της Σόφιας με το Πλόβντιβ και τη Βάρνα και στεγάζεται σε σύγχρονο κτίριο 500 τμ. στο οποίο παρουσιάζονται δίκυκλα, προϊόντα θάλασσας, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.

Η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων στα Βαλκάνια αποτελεί έναν από τους βασικούς στρατηγικούς άξονες ανάπτυξης του Ομίλου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ.

Οι θυγατρικές εξωτερικού στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία διπλασίασαν τον κύκλο εργασιών τους, από 2.6 εκατ.ευρώ το 2005 σε 5.1 εκατ.ευρώ το 2006.


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. επίσημη αποκλειστική διανομέας της Yamaha Motor Corp. S.A. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, ενημερώνει οτι ο κος. Κώστας Αγγελάκης αποχωρεί από τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της εταιρείας.

Η εργασιακή σχέση του κου. Αγγελάκη με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. λύεται από την 1η Ιουλίου 2007.

Τα καθήκοντα της συγκεκριμένης θέσης θα ασκεί προσωρινά και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης ο Διευθυντής Marketing, κος. Γιώργος Λειβαδίτης.