Το στάδιο Ειρήνης & Φιλίας ετοιμάζεται να δεχθεί τους καλύτερους Έλληνες και ξένους αναβάτες Supercross το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει στο στάδιο όπου τόνοι χώματος εισέρχονται στην αρένα του σταδίου για να σχηματιστεί η καλύτερη πίστα Supercross στην ιστορία του θεσμού. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχει αναλάβει και φέτος ο Πολ Νικολάου με την μπουλντόζα του!

Υπάρχει έντονη κινητικότητα για τα εισιτήρια του Σαββάτου και της Κυριακής τα οποία μπορείς να προμηθευτείς από τα εκδοτήρια του σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (11:00-18:00).


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τhe BP Ultimate Athens Supercross 2007
6 – 7 Ιανουαρίου
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
The Athens Ultimate Show

Λιγότερες από 4 ημέρες έμειναν για το μεγαλύτερο γεγονός. Το BP Ultimate Athens Supercross γιορτάζει την 10η «έκδοσή» του στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, το σαββατοκύριακο 6 – 7 Ιανουαρίου.

Ο μεγάλος νικητής του 2006, ο Αμερικανός Travis Bannister με HONDA, επιστρέφει για να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο έχοντας απέναντί του τον Άγγλο Ryan Voase, τους Γάλλους Raphael Beaudoin, Vincent Berthome, Florent Richier, Alexandre Renet, Fabien Izoird, τον Ιταλό Degli Esposti Davide, τον Σουηδό Jonas Wing και τους Έλληνες Λευτέρη και Αλέξη Παπανικολάκη, Παναγιώτη Κουζή, Χρήστο Φωτόπουλο και όλους όσους θα συναγωνιστούν για μία θέση στον Μεγάλο Τελικό κάθε βραδιάς.

Στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας θα βρεθεί για ακόμα μια φορά ο «μεγάλος» Ιταλός freestyler Stefano Minguzzi. Ο άνθρωπος ο οποίος πέρυσι μπροστά σε 21.000 θεατές, κατέρριψε κάθε νόμο βαρύτητας, μαζί με τον Βέλγο Jimmy Verburgh και τον Γάλλο Remi Bizouard υπόσχονται να «κόψουν» για μία ακόμα φορά την ανάσα των θεατών με τις εναέριες φιγούρες τους.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει και τις δύο ημέρες στις 20:00 και η διάρκειά του θα είναι περίπου 3 ώρες. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20€ στο άνω διάζωμα, 25€ στο κάτω διάζωμα (αριθμημένες θέσεις) και 30 € για περιορισμένες θέσεις στα τρία κεντρικά τμήματα (223, 224, 225).

Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και η προπώληση γίνεται από τα εκδοτήρια που λειτουργούν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (καθημερινά 11:00 – 18:00, σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί) και από τα VILLAGE CINEMAS. Περισσότερες πληροφορίες στα νέα τηλέφωνα της εταιρείας Lamarco 2106614100 ή στο www.athensupercross.gr

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η BP HELLAS SA με την βενζίνη Ultimate, η ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ – HONDA, η PUMA HELLAS, ο ΟΠΑΠ, o EOT και η Κ. ΒΥΝΙΟΣ ΑΕ εμπορία μοτοσυκλετών. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα VILLAGE CINEMAS, οι εφημερίδες ΕΘΝΟΣ και ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, το περιοδικό ΜΟΤΟ, ο τηλεοπτικός σταθμός MAD, ο ραδιοφωνικός σταθμός BEST Radio, η HOL και το www.enduro.gr.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τhe BP ultimate Athens Supercross 2007

6 – 7 Ιανουαρίου
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
The Athens Ultimate Show

Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για το μεγαλύτερο γεγονός. Το BP Ultimate Athens Supercross θα γιορτάσει φέτος την 10η «έκδοσή» του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με μια παγκοσμίου επιπέδου διοργάνωση, το Σαββατοκύριακο 6 – 7 Ιανουαρίου. Χιλιάδες θεατές για μία ακόμα φορά θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές στιγμές συγκίνησης βλέποντας κορυφαίους αναβάτες σ’ ένα υπερθέαμα που και φέτος θα συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Χιλιάδες κυβικά από χώμα θα καλύψουν για άλλη μια φορά τα 4000 τετραγωνικά μέτρα της αρένας του Σταδίου, για την δημιουργία μιας εντελώς νέας πίστας.

Ο μεγάλος νικητής του 2006, ο Αμερικανός Travis Bannister με HONDA, επιστρέφει για να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο έχοντας απέναντί του ηχηρά ονόματα της Αμερικανικής και Ευρωπαϊκής «σκηνής» Supercross. Απέναντι στις διεθνείς συμμετοχές θα παραταχθεί η ελίτ του Ελληνικού Motocross, διεκδικώντας μία θέση στο Μεγάλο Τελικό κάθε βραδιάς.

Το θέαμα όμως δεν σταματάει εδώ!

Στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας θα βρεθεί για ακόμα μια φορά ο «μεγάλος» Ιταλός freestyler Stefano Minguzzi. Ο άνθρωπος ο οποίος πέρυσι μπροστά σε 21.000 θεατές, κατέρριψε κάθε νόμο βαρύτητας, θα παρουσιάσει φέτος μαζί με την ομάδα του την τελευταία «λέξη» από τον χώρο του παγκόσμιου freestyle, υποσχόμενος να «κόψει» για μία ακόμα φορά την ανάσα των θεατών.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει και τις δύο ημέρες στις 20:00 και η διάρκειά του θα είναι περίπου 3 ώρες.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20€ στο άνω διάζωμα, 25€ στο κάτω διάζωμα (αριθμημένες θέσεις) και 30 € για περιορισμένες θέσεις στα τρία κεντρικά τμήματα (223, 224, 225).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα από τα VILLAGE CINEMAS, και στις 2 Ιανουαρίου από τα εκδοτήρια που θα λειτουργούν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.athensupercross.gr και κρατήσεις εισιτηρίων στα νέα τηλέφωνα της εταιρείας Lamarco 2106614100.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η BP HELLAS SA με την βενζίνη Ultimate, η ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ – HONDA, η PUMA HELLAS και η Κ. ΒΥΝΙΟΣ ΑΕ εμπορία μοτοσυκλετών. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα VILLAGE CINEMAS, οι εφημερίδες ΕΘΝΟΣ και ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, το περιοδικό ΜΟΤΟ, η HOL και το www.enduro.gr.

H παραπάνω, φωτογραφία μας (Racephoto), επιλέχθηκε από την οργανώτρια εταιρεία (Lamarco) για την διαφημιστική προώθηση του BP Ultimate Athens Supercross 2007