ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
IRONTEAM

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SPECTRO SUPERΜΟΤΟ 2007
5ος αγώνας – Λαμία – 29 Σεπτεμβρίου 2007

Ανανέωση με νέο χορηγό ονομασίας και νέα πίστα στην κεντρική Ελλάδα.

Νέα εικόνα και πνοή στο πρωτάθλημα supermoto ήρθε να δώσει ο νέος χορηγός ονομασίας. Η εισαγωγική εταιρία ΠΕΡΚΟ ΑΕ, με λειτουργία δεκαετιών στην ελληνική αγορά μοτοσυκλέτας, επέκτεινε τη δραστηριότητά της εισάγοντας τα γνωστά λιπαντικά SPECTRO.

Το περιβάλλον των αγώνων SUPERMOTO, ήταν και παραμένει ένας νεανικός και δυναμικός χώρος με καλά ψυχογραφικά χαρακτηριστικά και άριστη γεωγραφική διασπορά. Φυσιολογικά λοιπόν επιλέχθηκε για την προβολή των λιπαντικών SPECTRO, τα οποία από τη θέση του χορηγού ονομασίας, μετονομάζουν το πρωτάθλημα σε «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SPECTRO SUPERMOTO».

Η προσπάθεια για ανανέωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Supermoto δεν σταματά ούτε στιγμή, καθώς μετά το νέο χώρο στην Σύρο, ο πέμπτος αγώνας διοργανώνεται σε ολοκαίνουργια πίστα στην κεντρική Ελλάδα, στη Λαμία. Η προσπάθεια επικοινωνίας του αγώνα είναι τεράστια τόσο από την IRON TEAM όσο και από την συνδιοργανώτρια δραστήρια τοπική Λέσχη Δικυκλιστών Λαμίας. Η μεγάλη προσέλευση κόσμου στην φίλαθλη περιοχή της Φθιώτιδας θεωρείται δεδομένη.

Νέα συνεργασία με τη ΝΕΤ, η οποία θα προβάλει τους αγώνες μας μετά την Αθλητική Κυριακή και στη συνέχεια θα παίζουν σε αρκετές επαναλήψεις στο δορυφορικό ERT SAT. Παράλληλα, οι συμφωνίες για αναμεταδόσεις από περιφερειακούς σταθμούς συνεχώς πληθαίνουν, έχοντας φθάσει ήδη στις 10 με νεότερη τη συνεργασία του STAR Κεντρικής Ελλάδας. Έτσι, η εικόνα του supermoto θα μπαίνει πανελλαδικά στα σπίτια μας μέσω της ΝΕΤ αλλά και μέσω του δικτύου που έχουμε δημιουργήσει από την Κρήτη μέχρι τις Σέρρες.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές λοιπόν, οι αθλητές καλούνται να ανεβάσουν στροφές για το υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος, αφού υπολείπονται τρεις αγώνες. Δείτε τους μεγαλύτερους και ταχύτερους αθλητές Supermoto καθώς “ντριφτάρουν” προς την κεντρική Ελλάδα, στην Αγία Παρασκευή Λαμίας.

Racing Open. Ο Μιχάλης Κουτσομπός και ο Θανάσης Νάκης έχουν τον πρώτο λόγο στον αγώνα της Λαμίας καθώς ο Κουτσουμπός απολαμβάνει μια βαθμολογική ανάσα έξι βαθμών. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Γιώργος Παρασκευάς, ο οποίος θα προσπαθήσει να μείνει μπροστά από τους Συνιώρη, Μικέ και Μανωλά στη μάχη του πρωταθλήματος.

Racing 450. Η εντυπωσιακή παρουσία των τριών διεκδικητών του φετινού πρωταθλήματος Τσαλίκη, Διακάκη και Παπαγεωργίου υπόσχεται ιστορικές μάχες σε μια νέα πίστα. Η μικρή βαθμολογική διαφορά και η αγωνιστική αφοσίωση των αθλητών υπόσχονται ξέφρενες μάχες, όπως αυτές που έχουμε παρακολουθήσει όλη τη φετινή χρονιά.

Racing 250. Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο θέλει να έρθει ο Κίμων Χατζηγεωργίου κερδίζοντας τα δυο σκέλη στη Λαμία. Μακράκης και Βρεττός θα προσπαθήσουν να κλέψουν λίγη από τη δόξα του μετά και την καλοκαιρινή περιπέτεια των τριών τους στον Ευρωπαϊκό αγώνα της Βουλγαρίας.Μεγάλη ένταση, καταιγιστικός ρυθμός και super θέαμα.

Αυτό είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα SPECTRO Supermoto. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα SPECTRO Supermoto τελείται υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ημέρα και ώρα έναρξης αγώνων: Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, 16.30
Τόπος διεξαγωγής: Πίστα “Enzo Cafe” Αγ. Παρασκευή, Λαμία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το website της οργάνωσης www.ironteam.gr


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
IRONTEAM

Ο προγραμματισμένος αγώνας της 16ης Σεπτεμβρίου αναβάλλεται λόγω εκλογών για το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος της καθυστερημένης ανακοίνωσης της νέας ημερομηνίας ήταν η προσπάθεια να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να βρούμε νέα ημερομηνία που δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα σε κανένα.

Νέα θα είναι και η τοποθεσία και συγκεκριμένα η πίστα καρτ της Λαμίας που υπό νέα διεύθυνση έχει ανακαινισθεί, επεκταθεί και γενικώς βελτιωθεί σε κάθε παράμετρο ώστε πλέον να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
Η πίστα βρίσκεται στην περιοχή Αγία Παρασκευή, 5 χιλιόμετρα έξω από τη Λαμία προς Στυλίδα. Για προπόνηση θα είναι διαθέσιμη μόνο την Παρασκευή πριν τον αγώνα και το κόστος θα είναι 10 ευρώ. Τηλ πίστας : 22310 47240.


«ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER MOTO ΑΜΟΤΟΕ» 5oς ΑΓΩΝΑΣ

Λαμία, 29 Σεπτεμβρίου 2007

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ‘07 ώρα 10:00
Λήξη εγγραφών Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ‘07 ώρα 18:00
Έλεγχος εξακρίβωσης Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ‘07 ώρα 19:00-21:00
Έλεγχος εξακρίβωσης Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ‘07 ώρα 08:30-11:00
Έναρξη ελεύθερων δοκιμών Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ‘07 ώρα 10:00
Ενημέρωση αναβατών Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ‘07 ώρα 11:45
Έναρξη χρονομετρημένων δοκιμών Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ‘07 ώρα 12:15
Έναρξη αγώνων Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ‘07 ώρα 16:00
Απονομές Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ‘07 ώρα Μετά τη λήξη όλων των αγώνων

ΟΡΓΑΝΩΣΗ :ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΑΡΤΕΜΙΣ» – IRON TEAM – ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ

Η γραμματεία θα λειτουργεί έως τις 13:00 μ.μ. της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της IRON TEAM, Αγίας Λαύρας 6, Καλλιθέα, τηλ: 210 9576171, Fax: 210 9576963.Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, θα λειτουργεί στο χώρο της πίστας «ENZO CAFE» στην περιοχή Aγ. Παρασκευή της Λαμίας, με τηλέφωνο: 6938-418648.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Σιδέρης Παναγιώτης
Μέλη: Σκούρα Εύη, Δερμεντζόγλου Ελένη

ΣΤΕΛΕΧΗ
Πρόεδρος αγων/κών:
Αγωνοδίκες: Τσέλεκας Παναγιώτης, Κούγιας Ηλίας
Αλυτάρχης: Σιδέρης Παναγιώτης
Βοηθός αλυτάρχη: Ζουλινάκης Χριστόφορος
Γραμματέας: Δερμεντζόγλου Ελένη
Τεχνικοί έφοροι: Ροζής Κώστας
Pit marshal: Ταραζής Διονύσης
Έφορος αποτελεσμάτων: Στρίγκλος Βασίλης

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ, Η ΑΜΟΤΟΕ, Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ. Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΑΡΘΡΟ 1
H Αθλητική Ένωση Άρτεμις και η Λέσχη Δικυκλιστών Λαμίας μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ οργανώνει τον 5ο αγώνα Πρωταθλήματος “SUPER MOTΟ” που θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2007 στην πίστα «ENZO CAFE» στην Λαμία.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με:
• Τον αθλητικό νόμο 2725/99
• Τον γενικό και τεχνικό κανονισμό SUPER MOTO 2007.
• Την προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και Κυπέλλου SUPER MOTO 2007.
• Τις διατάξεις του παρόντος ειδικού κανονισμού.
• Τα δελτία πληροφοριών που αφορούν τον συγκεκριμένο αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 2 ΓΕΝΙΚΑ-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
• Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε μικτή κλειστή ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ & ΧΩΜΑΤΙΝΗ διαδρομή, και για κάθε κατηγορία χωριστά.
• Για κάθε κατηγορία ανακηρύσσονται χωριστά νικητές.

ΑΡΘΡΟ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Οι μοτοσυκλέτες που θα γίνουν δεκτές στους αγώνες χωρίζονται σε επτά κατηγορίες:
• Κατηγορία ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ (1 ΣΚΕΛΟΣ):
Αναβάτες που απέκτησαν αγωνιστική άδεια ή δελτίο αθλητού για πρώτη φορά μέσα στο 2006 & 2007 οποιουδήποτε Ελληνικού αθλητικού φορέα. Στην κατηγορία μπορούν να λάβουν μέρος μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως τύπου και κυβισμού. Η επιλογή της διάστασης των τροχών είναι ελεύθερη.
• Κατηγορία JUNIOR (1 ΣΚΕΛΟΣ):
Στο κύπελλο αυτό συμμετέχουν αναβάτες οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους – ισχύει μέχρι το τέλος της χρονιάς των 23ων γενέθλιων τους – δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1984 και που απέκτησαν αγωνιστική άδεια για πρώτη φορά μέσα στο 2005, 2006 & 2007, με μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως τύπου και κυβισμού. Η κατηγορία αυτή θα διεξάγεται παράλληλα με την κατηγορία ΝΕΩΝ ΑΓΩΝ/ΝΩΝ και οι συμμετέχοντες θα βαθμολογούνται και στις δύο κατηγορίες. Η επιλογή της διάστασης των τροχών είναι ελεύθερη.
• Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1 ΣΚΕΛΟΣ):
Σ’ αυτή την κατηγορία μπορούν να συμμετέχουν αναβάτριες με μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτου τύπου και κυβισμού. Η κατηγορία αυτή θα διεξάγεται παράλληλα με την κατηγορία ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ/JUNIOR και οι συμμετέχουσες θα βαθμολογούνται και στις τρεις κατηγορίες (αν πληρούν και τις προδιαγραφές JUNIOR). Η επιλογή της διάστασης των τροχών είναι ελεύθερη.
• Κατηγορία SPORT (1 ΣΚΕΛΟΣ):
Σ’ αυτή την κατηγορία μπορούν να συμμετέχουν αναβάτες ανεξαρτήτου ηλικίας. Δικαιούνται συμμετοχής όσοι τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχουν κατακτήσει από την πρώτη έως την πέμπτη θέση σε πρωτάθλημα SUPERMOTO στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των χρονομετρημένων δοκιμών, όσοι επιτύχουν χρόνο ίσο με το 110% του ταχύτερου σε κατηγορία RACING που αντιστοιχεί στη μοτοσυκλέτα τους, τότε αυτόματα θα αλλάζουν κατηγορία και θα αγωνίζονται στην αντίστοιχη RACING. Οι μοτοσυκλέτες θα είναι ανεξαρτήτου τύπου και κυβισμού. Η επιλογή της διάστασης των τροχών είναι ελεύθερη. Απαγορεύεται η αφαίρεση ή αντικατάσταση του κουτιού του φίλτρου αέρα, η αλλαγή των αναρτήσεων (επιτρέπεται η αλλαγή ελατηρίων) και η αλλαγή του καρμπυρατέρ.
• Κατηγορία RACING 250 (2 ΣΚΕΛH):
Mοτοσυκλέτες σόλο μέχρι 125 κ.ε. δίχρονες και έως 250 κ.ε. τετράχρονες. Η επιλογή της διαμέτρου των ζαντών είναι ελεύθερη.
• Κατηγορία RACING 450 (2 ΣΚΕΛΗ):
Μοτοσυκλέτες σόλο από 201 κ.ε. μέχρι 300 κ.ε. δίχρονες & από 351 κ.εκ. μέχρι 450 κ.εκ. τετράχρονες. Η επιλογή της διαμέτρου των ζαντών είναι ελεύθερη.
• Κατηγορία RACING OPEN (2 ΣΚΕΛΗ):
Mοτοσυκλέτες σόλο από 301 κ.ε. δίχρονες & από 451 κ.εκ. και πάνω τετράχρονες. Η επιλογή της διαμέτρου των ζαντών είναι ελεύθερη.

Για τις κατηγορίες ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, JUNIOR, ΓΥΝΑΙΚΩΝ και SPORT σε περίπτωση που σε κάποια από αυτές οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 20 ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να επιτρέψει τη διεξαγωγή των δοκιμών και του αγώνα ξεχωριστά για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Οποιαδήποτε αλλαγή θα ανακοινωθεί με δελτίο πληροφοριών, κατά τη διάρκεια του ελέγχου εξακρίβωσης.

Οι κατηγορίες ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, JUNIOR, ΓΥΝΑΙΚΩΝ και SPORT θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μόνο ένα ζευγάρι ελαστικά για δοκιμές και αγώνες, το οποίο θα προμηθεύονται σε προνομιούχα τιμή επί τόπου στον αγώνα, από τον επίσημο προμηθευτή των κατηγοριών αυτών. Τα λάστιχα αυτά θα μαρκάρονται από την οργάνωση. Τα λάστιχα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε επόμενο αγώνα με νέο μαρκάρισμα.

ΑΡΘΡΟ 4 ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει έγκυρο δελτίο αθλητή της ΑΜΟΤΟΕ.
Για να λάβει μέρος κάποιος στους αγώνες πρέπει να συμπληρώσει δήλωση συμμετοχής στο έντυπο του οργανωτή και να καταβάλλει:
€ 40,00 (ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, JUNIOR, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, SPORT)
€ 60,00 (RACING 250, RACING 450 & RACING OPEN)
που αντιστοιχούν στο παράβολο συμμετοχής, στη γραμματεία, Αγίας Λαύρας 6, έως την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Η εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής θα επιφέρει πρόστιμο € 10.00 .
Η υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής σημαίνει αυτόματα για τον συμμετέχοντα πλήρη αποδοχή και γνώση του ειδικού κανονισμού.

ΑΡΘΡΟ 5 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Όλοι οι αναβάτες υποχρεούνται να φορούν κατά τη διάρκεια του αγώνα, δερμάτινη φόρμα ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, κράνος, μπότες και γάντια για χρήση σε αγώνες MOTOCROSS ή ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.

ΑΡΘΡΟ 6 ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι αριθμοί συμμετοχής θα ανακοινωθούν από την οργάνωση 2 ημέρες μετά τη λήξη των συμμετοχών. Τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν στο φόντο και στους αριθμούς συμμετοχής της κάθε κατηγορίας καθορίζονται όπως παρακάτω:

Τα χρώματα των φόντων και των αριθμών είναι τα εξής:
Κατηγορία ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ λευκό φόντο μαύρος αριθμός μαύρος αριθμός
Κατηγορία JUNIOR λευκό φόντο κόκκινος αριθμός
Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ μπλε φόντο λευκός αριθμός
Κατηγορία SPORT πορτοκαλί φόντο λευκός αριθμός
Κατηγορία RACING 250 μαύρο φόντο λευκός αριθμός
Κατηγορία RACING 450 πράσινο φόντο λευκός αριθμός
Κατηγορία RACING OPEN κόκκινο φόντο λευκός αριθμός

ΑΡΘΡΟ 7 ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ
Θα γίνει στο χώρο της πίστας την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου από 19:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 08:30 έως 11:00.
Μοτοσυκλέτα η οποία δεν θα είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς (αριθμοί, φόντα, κ.λ.π.) ή δεν περάσει τεχνικό έλεγχο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τον αγώνα και δεν θα της επιτραπεί η είσοδος στην πίστα.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι οι αγωνιζόμενοι ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να παρουσιαστούν στον τεχνικό έλεγχο με τη φόρμα, το κράνος, τις μπότες και την αγωνιστική τους άδεια.

Είναι υποχρεωτικό, όλες οι μοτοσυκλέτες να έχουν τοποθετημένο στο μπροστινό φόντο τους, αυτοκόλλητο (θα δοθεί από την οργάνωση) που θα εικονίζει το επίσημο internet site του πρωταθλήματος.

ΑΡΘΡΟ 8 ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η διαδρομή είναι κλειστή, κυκλική ασφάλτινη και χωμάτινη. Το μήκος της είναι 1000 μέτρα και το πλάτος της 7 μέτρα. Η χωρητικότητα της διαδρομής ορίζεται σε 24 μοτοσυκλέτες.

ΑΡΘΡΟ 9 ΔΟΚΙΜΕΣ
Οι ελεύθερες δοκιμές θα ξεκινήσουν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:00. Η συμμετοχή στις ελεύθερες δοκιμές είναι προαιρετική.
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όσοι έχουν πραγματοποιήσει 3 χρονομετρημένους γύρους και χρόνο στις χρονομετρημένες δοκιμές ίσο με τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας προσαυξημένο κατά 15%. Με απόφαση των αγωνοδικών το παραπάνω ποσοστό μπορεί να αυξηθεί. Το πρόγραμμα των ελεύθερων και των χρονομετρημένων δοκιμών θα κοινοποιηθεί με πληροφοριακό δελτίο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου εξακρίβωσης.

ΑΡΘΡΟ 10 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 16:00. Η εκκίνηση θα είναι τύπου ταχύτητας. Η διάταξη στη σχάρα εκκίνησης θα είναι ανά τετράδες.

Οι κατηγορίες ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ/JUNIOR/ΓΥΝΑΙΚΩΝ, θα καλύψουν απόσταση 16 γύρων.
Οι κατηγορίες RACING 250, RACING 450 & RACING OPEN θα πραγματοποιήσουν 2 σκέλη 16 γύρων το καθένα.
• Aπαγορεύεται η συμμετοχή του ίδιου αναβάτη στις κατηγορίες RACING 250 & RACING 450 ή RACING 450 & RACING OPEN. Επιτρέπεται η συμμετοχή σε RACING 250 & RACING ΟΡΕΝ.
• Σε περίπτωση βρόχινου αγώνα οι γύροι θα μειώνονται κατά 2 για όλες τις κατηγορίες.
• Αναβάτες των κατηγοριών ΝΕΩΝ, JUNIOR, ΓΥΝΑΙΚΩΝ & SPORT επιτρέπεται να τρέξουν σε μία (οποιαδήποτε) ακόμα κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, η διάρκεια των αγώνων θα είναι αυτή σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούσαν τη στιγμή της εκκίνησης (άνοιγμα εξόδου pits για γύρο παρατήρησης). Σε καμία περίπτωση δε θα δοθεί χρόνος για αλλαγή ελαστικών σε περίπτωση βροχής, πριν ή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκίνησης ή κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Σε περίπτωση βρόχινου αγώνα η διάρκεια των αγώνων όλων των κατηγοριών μειώνεται κατά 2 γύρους.
Το πρόγραμμα και η σειρά διεξαγωγής των αγώνων, θα κοινοποιηθούν με πληροφοριακό δελτίο κατά την διάρκεια του ελέγχου εξακρίβωσης.

AΡΘΡΟ 11 ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Μετά το τέλος του αγώνα κάθε κατηγορίας οι 3 πρώτες μοτοσυκλέτες καθώς και μία που θα επιλέγεται από τον Αλυτάρχη θα κρατούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (park ferme) για 15 λεπτά από την ώρα τερματισμού της πρώτης μοτοσυκλέτας.

ΑΡΘΡΟ 12 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα.
Δεν γίνεται δεκτή ένσταση εναντίον διαπίστωσης γεγονότος που δηλώνεται από τον αλυτάρχη, τους εφόρους εκκίνησης και τερματισμού ή από οποιονδήποτε άλλο έχει ορισθεί από την οργάνωση για την διαπίστωση αυτού του γεγονότος.
Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με το παράβολο συμμετοχής.

ΑΡΘΡΟ 13 ΚΑΤΑΤΑΞΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΑΠΟΝΟΜΗ
Νικητής θα είναι ο πρώτος αναβάτης που θα περάσει την γραμμή τερματισμού αφού συμπληρώσει τον προβλεπόμενο αριθμό γύρων. Δεύτερος θα είναι ο αμέσως επόμενος κ.ο.κ.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει αμέσως μετά τον τερματισμό.
Η απονομή των επάθλων θα γίνεται για κάθε κατηγορία και σκέλος ξεχωριστά.

Στους 1ο, 2ο, 3ο κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα.

[download id=”60″]