ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΜΛΕΧ

Θέμα: Η Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκιδας -Motocross θ ανοίξει την Κυριακή 4 Μαρτίου για ελεύθερη προπόνηση των αθλητών  του Motocross εν όψει του 1ου αγωνα του πρωταθλήματος στις 18 Μαρτίου στη Χαλκίδα. Το ωράριο  θα ειναι 9:00 με 17:00, στα διαλειματα θα μπουν 65cc, 85cc & Quad και η ΑΜΛΕΧ θα φροντίσει για τη καλή & ασφαλή διεξαγωγή της με τα στελέχη της. Τηλ εποικ. 6983609005


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΜΛΕΧ

H Α.Μ.ΛΕ.Χ. Αθλητικη Μοτοσυκλετιστικη Λεσχη Χαλκιδας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ τα παρακατω.

Η Πιστα Μηχανοκινητου Αθλητισμου του Δημου Χαλκιδαιων (Motocross) θα κλεισει απο αυριο Πεμπτη 16 Φεβρουαριου 2012 εως και Παρασκευη 2 Μαρτιου, προκειμενου να γινουν εργασιες, επισκευης της περιφραξης, και βελτιωσης του αγωνιστικου χωρου, (διαμορφωσεις, τροποποιηση αλματων, εμπλουτισμου της με νεα αμμο, τοποθετηση σωληνων απορροης υδατων… προκειμενου να ειναι ετοιμη να υποδεχτει το 1ο αγωνα Motocross του Πανελληνιου Πρωταθληματος στις 18 Μαρτιου 2012.

Θα ανοιξει την Πιστα την Κυριακη 4 Μαρτιου για προπονηση και προετοιμασια των αθλητων ενοψει του πρωταθληματος (πιθανον και Σαββατο 3 Μαρτιου, θα ακολουθησει νεωτερη ανακοινωση).

Εχει ανακυρηξει νεο προσωρινο Δ. Σ. το οποιο εχει προχωρησει στην τροποποιηση του καταστατικου της, ωστε να καταστει συνομο με τον νεο Αθλητικο Νομο και κατοπιν να προκυρηξει εκλογες.

Συμβαλλοντας στην γενικοτερη “δυσκολη” κατασταση των καιρων μας, θα συμμετασχει με τα μελη της

α) προσφεροντας τις υπηρεσιες τους “μαγειρευοντας” το γευμα που θα δοθει στους απορους της πολης, σε συνεργασια με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δημου Χαλκιδαιων, το Σαββατο το μεσημερι 18 Φεβρουαριου 2012.

β) στην δενδροφυτευση που διοργανωνει το Δασαρχειο Χαλκιδας, την Κυριακη πρωι στις 10.00 στην περιοχη Προφητης Ηλιας ( Αναβαση Ριτσωνας)

και τελος να συμμετασχει με το ” Vespa Club Χαλκιδας ” στην 15η Πανελληνια Χειμερινη συναντηση Vespa στο Βολο στις 2-3-4 Μαρτιου 2012, διασχιζοντας την Βορεια Ευβοια με τα σκουτερ τους.

Για την ΑΜΛΕΧ