Κύριοι

Με την από 17-10-2011 απαντητικής μας επιστολής η οποία έχει κοινοποιηθεί σε πολλά site αλλά και που την παρέδωσε στο προεδρείο του ΑΣΟΑΜ το μέλος του Δ.Σ. της Ο.Μ.Ε. κ. Γιώργος Αναμουρλίδης, εξηγούσε λεπτομερώς για ποιο λόγο δεν πραγματοποιήθηκε ο 5ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΧ στην Μεγαλόπολη.

Σχετικά με την συνέχιση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΧ, όπως αναφέρθηκε στην ίδια επιστολή απάντηση στην από 11-10-2011 δική σας επιστολής απόφαση αποχής από τα δύο Πρωταθλήματα ΜΧ για λόγους τους οποίους εξηγείται, αποφασίσαμε να την στηρίξουμε για το καλό του αθλήματος. Άλλωστε χωρίς την συμμετοχή οδηγών, ποιος ο λόγος να γίνουν αγώνες, καθ’ότι οι τόσων χρόνων προσπάθειές μας για την άνοδο του αθλήματος δεν θα θέλαμε να υποβαθμισθούν βλέποντας στην μπάρα εκκίνησης για την κάθε κατηγορία 5 ή και λιγότερους οδηγούς.

Όμως κατόπιν επικοινωνίας με τον Σύλλογό σας αλλά και με κατ’ιδίαν συζητήσεις με οδηγούς, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε, ανακοινώνοντας πρόγραμμα δύο αγώνων για να μετρήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΧ και να εγγυηθούμε γι’αυτό. Ο 5ος αγώνας στις 12-13/11 στην Δημοτική πίστα Καρδίτσας από τον ΜΟΛΕΜ και ο 6ος 3-4/12 σε πίστα και οργανωτή που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Από το Δ.Σ.