Ο μοναδικός αναβάτης της CLS Kawasaki που κατάφερε να αγωνιστεί στο Zolder, ήταν πρωτοκλασάτος της οδηγός Michael Maschio. Σε αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος όμως, είχε μια άσχημη πτώση με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του και βγει εκτός, κάνοντας παρέα στους άλλους δύο οδηγούς της ομάδας που αναρρώνουν.

Είναι από εκείνες τις στιγμές των αγώνων που οι ομάδες γίνονται υπερβολικά προληπτικές και ασχολούνται με λαγοπόδαρα, χάντρες και φυλακτά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωση της CLS, οι τεχνικοί και γενικότερα τα υποστηρικτικά μέλη της ομάδας δεν θα έχουν τίποτα άλλο να ασχοληθούν, αφού όλοι οι αναβάτες της είναι εκτός μάχης. Την αρχή έκανε ο γάλλος πρωταθλητής supercross του 2005, Alexandre Rouis, όταν σε προπόνηση χτύπησε το πόδι του και θα μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες. Την σκυτάλη ετά πήρε ο ευρωπαϊκός πρωταθλητής των 125 του 2005, Jeremy Tarroux που έσπασε τον αστράγαλο του στα δοκιμαστικά του Zolder.

Η μεγάλη πληγή για την ομάδα άνοιξε με τον τραυματισμό του Παγκόσμιου πρωταθλητή MX2 του 2002, Michael Maschio που είχε μια πτώση στον πρώτο αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος στην Romagne, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Αυτό ήταν το αποκορύφωμα της πτωτικής καριέρας του γάλλου αναβάτη αφού από το 2002 και μετά η απόδοση του πάει από το κακό στο χειρότερο.

Η CLS στηρίζει όλους τους αναβάτες της και ελπίζει να έχει έτοιμους τουλάχιστον δύο από αυτούς, να συμμετάσχουν στον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Teutschenthal της Γερμανίας. Πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές για μια ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγούς