Η αλήθεια είναι πως φέτος πολύ κόσμος τίμησε την εκδήλωση της ΕΛΠΑ, ενώ και η προσπάθεια της λέσχης για καλύτερη οργάνωση έφερε καρπούς. Πολύ έξυπνο το στήσιμο της εκδήλωσης αν και παραμένει μεγάλο χρονικά.

Το παράξενο είναι πως οι βραβεύσεις σε πρόσωπα αυξήθηκαν θεαματικά φέτος, πάγια τακτική της ΕΛΠΑ να “παρασημορφώνει” τους ανθρώπους της. Φέτος βραβεύτηκαν όπως θα δείτε και παραπάνω αναβάτες που συμμετέχουν ή συμμετείχαν πολλά χρόνια στους αγώνες, στελέχη που βοήθησαν τη λέσχη να αποκτήσει πρόσβαση σε δημόσιους χώρους, promoters και περιοδικό μοτοσυκλέτας.

Η λέσχη ΕΛΠΑ εύκολα ξέχασε όμως τον promoter Παναγιώτη Σιδέρη που και την περσινή χρονιά διοργάνωσε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Supermoto όπως και έκανε τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς.
Δεν θυμήθηκε όμως να βραβεύσει ούτε το περιοδικό 0>300 ή την “μαμά” εταιρία Highsiding που χρόνια τώρα στηρίζει την λέσχη έχοντας διοργανώσει 3 αγώνες Ευρωπαικών πρωταθλημάτων και 1 αγώνα Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Λάθη …, μάλλον όχι αν αναλογιστούμε τον παράξενο τρόπο που σκέπτονται τα στελέχη της λέσχης ΕΛΠΑ. Όσοι δεν βραβευτήκατε, υπομονή μέχρι την επόμενη χρονιά. Μέχρι τότε είμαι σίγουρος πως ο Κος Vincenso MAGGI δεν έχει καμία σχέση με την μαφία, ο Κος Πούλος … δεν παίρνει τίποτα και μόνο ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος ξέρει πραγματικά τι έχει περάσει με τον τραυματισμό του χεριού του. Δεν είναι όλα αστεία, λίγο περισσότερος σεβασμός δεν βλάπτει κανένα.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΛΠΑ

AΠONOMH ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ XPONIAΣ 2006 ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

H εκδήλωση για τη βράβευση των πρωταθλητών και των διακριθέντων στους αγώνες μοτοσικλέτας της χρονιάς του 2006 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, στο Χολαργό.

Tην εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΛΠΑ και της ΕΘΕΑΜ και τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της UEM (Ευρωπαϊκής ένωσης Μοτοσικλέτας) κ.Vincenso MAGGI, καθώς και άλλοι πολιτειακοί παράγοντες, παρουσίασαν ο Στράτος Φωτεινέλης και Νίκος Βιτζιλάκης.

Κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης, πέραν των καθιερωμένων απονομών στους πρωταγωνιστές των αγώνων μοτοσικλέτας, η ΕΘ.Ε.Α.Μ. βράβευσε τα παρακάτω πρόσωπα και φορείς που συνέβαλαν στην άνοδο του σπορ της μοτοσικλέτας:

– ΗΛΙΑΣ ΣΙΩΑΝΙΔΗΣ – Αντιναύαρχος και Αρχηγός του Λ.Σ
Για την θερμότατη υποστίρηξη του στην διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SUPERMOTO.

– ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΕΡΓΑΚΗΣ – ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ Λ.Σ
Για την θερμότατη υποστίρηξη του στην διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος SUPERMOTO.

– ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΟΣ
Για τη πολύχρονη προσφορά του στο χώρο των αγώνων μοτοσικλέτας.

– ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ
Για τη διαχρονική του προσφορά στο χώρο των αγώνων μοτοσικλέτας.

– ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
Για τη πολύχρονη προσφορά του στο χώρο των αγώνων μοτοσικλέτας.

– ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΕΤΣΟΣ
Για το άριστο ήθος του και την πολυετή πρωταγωνιστική του παρουσία στον χώρο των αγώνων Motocross και Scramble.

– ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΤΑΣ
Για την πολυετή πρωταγωνιστική του παρουσία στον χώρο των αγώνων ταχύτητας και Supermoto.

– ΑΔΑΜΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ
Για την πολυετή πρωταγωνιστική του παρουσία στον χώρο των αγώνων ENDURO.

– ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ
Για την θερμή υποστήριξη του στους αγώνες μοτοσικλέτας.

– ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ
Για την προσφορά του στον χώρο των αγώνων SCRAMBLE.

– ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΑΡΗΣ
Για τις μέχρι σήμερα εξαίρετες διοργανώσεις SUPERCROSS.

– ΗΛΙΑΣ ΝΤΕΒΕΛΗΣ
Για την άοκνη προσπάθεια του για την προβολή των αγώνων.