Πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των κυπέλλων της ομοσπονδίας ΟΜΕ το Σάββατο 07 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη. Δείτε το video.

Ο πρόεδρος  της ΟΜΕ Κος Νίκος Δαμουλάκης δεσμεύτηκε η ομοσπονδία να ξαναδεί τα ημερολόγια αγώνων το δεύτερο εξάμηνο σε περίπτωση που η οικονομική κατάσταση συνεχίσει να κινείται αρνητικά. Μιλώντας για το κόστος αγώνων ανακοίνωσε πως οι κατηγορίες mini και junior (κυπέλλων και πρωταθλήματος motocross) δεν θα πληρώνουν ασφάλιση στην ομοσπονδία, αλλά κατηγορία junior ενδέχεται να καταβάλει παράβολο συμμετοχής στους φετινούς αγώνες. Επίσης έκανε γνωστό πως θα υπάρχει ιδιαίτερη μνεία στην πειθαρχία των αθλητών μετά τα κρούσματα της περασμένης χρονιάς, αλλά και στην έναρξη αιφνιδιαστικών dopping control από την ομοσπονδία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Κος Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε (για άλλη μια φορά) πως θα αναγνωριστεί μια ομοσπονδία. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως οι τρεις ομοσπονδίες έγιναν δυο (μετά την συνένωση ΟΜΕ-ΠΟΜ) και είτε θα γίνει μια ένωση των δυο αυτών, είτε θα πάμε σε απευθείας εκλογές με ένα προσωρινό προεδρείο και ορίζοντα την έναρξη πρωταθλημάτων από την νέα χρονιά.

O Νομάρχης Θεσσαλονίκης Κος Ψωμιάδης ζήτησε την βοήθεια του υφυπουργού και την βοήθεια της ομοσπονδίας (μαζί με άλλους φορείς) για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη πίστα motocross.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν και οι απονομές των πρωταθλημάτων ΟΜΕ-ΠΟΜ 2008 την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο.Μ.Ε

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2008

Ανακοινώνεται, ότι η ετήσια απονομή, των αγώνων μοτοσυκλέτας, των διαφόρων Κυπέλλων της Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Ελλάδος (Κύπελλο ΜΧ Βορείου Ελλάδος, Κύπελλο SCRAMBLE Βορείου Ελλάδος, Κύπελλο ΜΧ Β.Δ. Ελλάδος, CUP ΜΧ Άρτας, καθώς και Κύπελλο Ταχύτητας Β. Ελλάδος – Π.Ο.Μ) και οι βραβεύσεις οργανωτών, οδηγών κλπ., θα πραγματοποιηθεί, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 19.30 μ.μ στην αίθουσα του Κέντρου “NOUVELLE”, στο 2ο χιλιομ. της οδού Λαγκαδά – Ωραιοκάστρου (προς Ωραιόκαστρο).

Πληροφορίες: Σούλα Αντωνίου τηλ. 23810 24298.