Πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών οι απονομές των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων Enduro, Scramble & Motocross Δυτικής Μακεδονίας 2011 … που διοργάνωσαν η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας και τα Αθλητικά Σωματεία της Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου.

Στην Εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης που τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΜΟΓ κ.Γιάννη Σιούλη για την προσφορά του στο Σύλλογο, ενώ τις απονομές στους αθλητές έκαναν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Απόστολος Τσένης, η Αντιδήμαρχος κ.Αικατερίνη Πέτρου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ.Κων/νος Μιχαλογιάννης, , ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ κ.Βάιος Κόραβος ο πρόεδρος της Λέσχης 4Χ4 Γρεβενών κ. Φώτης Καραχατζής, ο πρόεδρος της ΟΔΥΚΟ κ.Γιώργος Στραβού, ο εκπρωσοπος του ΜΟΚ κ. Πέτρος Γερόπουλος, ο Θωμάς Μήτσιου και ο Γ.Γ. του ΜΟΓ κ. Θωμάς Βλάμης-Δημιτριάδης

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας και τα Αθλητικά Σωματεία της Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου ευχαριστούν τον Δήμο Γρεβενών και τον Δήμαρχο Δημοσθένη Κουπτσίδη για την παραχώρηση της αίθουσας και την αθλοθέτηση των κυπέλλων.

πηγή: Greveniotis.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤ.Ο.Ε.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας και τα Αθλητικά Σωματεία της Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου σας προσκαλούν στις απονομές των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων Enduro, Scramble & Motocross Δυτικής Μακεδονίας 2011 που θα γίνουν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18:00 στο «ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» στα Γρεβενά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18:00: Έναρξη εκδήλωσης
18:05: Χαιρετισμοί εκπροσώπων Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.
18:20: Χαιρετισμοί επισήμων
18:30: Προβολή εικόνων και βίντεο από τους αγώνες των Πρωταθλημάτων Enduro, Motocross & Scramble 2011.
18:50: Απονομές επάθλων στους νικητές των πρωταθλημάτων και τιμητικών διακρίσεων σε αθλητές, φορείς για την προσφορά τους.
19:30: Δεξίωση – Λήξη εκδήλωσης.