Στέλιος Κορέλης

Σε αίθουσα του υπουργείου μεταφορών πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των πρωταθλημάτων της ΑΜΟΤΟΕ για το 2007, σε θερμό κλίμα. Βραβεύτηκαν όλοι οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι των θεσμών της ΑΜΟΤΟΕ για το έτος 2007 στα πρωταθλήματος Enduro, Scramble και Supermoto. Απονομή έγινε επίσης και για το 1ο Περιφερειακό πρωτάθλημα scramble Δυτ. Μακεδονίας που ήταν αρκετά επιτυχημένος θεσμός την προηγούμενη χρονιά.

Φάνηκε η διαφορά φέτος με την προβολή video και φωτογραφιών από τα πρωταθλήματα αλλά και την γενική οργάνωση της εκδήλωσης.

Ίσως θα πρέπει η ΑΜΟΤΟΕ να σκεφτεί την πραγματοποίηση μιας απονομής πλέον την φετινή χρονιά με όλα πρωταθλήματα και όλα τα κύπελλα παράλληλα. Σίγουρα κάτι τέτοιο θα μεγαλώσει το χρονικό όριο του προγράμματος αλλά θα προσδώσει κύρος στην εκδήλωση. Κατά την άποψή μου επίσης οι νικητές των κατηγοριών (έξη πρώτοι) θα πρέπει να παρευρίσκονται υποχρεωτικά σε αυτήν την μοναδική κάθε χρονιά εκδήλωση η οποία θα ήταν όμορφο και δίκαιο να διοργανώνεται εναλλάξ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες φωτογραφίες