* 13/2 16:00 Διορθώθηκε λάθος στο πρόγραμμα motocross

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής επάθλων στους αθλητές που αγωνίστηκαν το 2011 στα πρωταθλήματα motocross, enduro και trail ride της ομοσπονδίας ΑΜΟΤΟΕ, στα Μέγαρα.

Βραβεύτηκαν οι αθλητές σε όλες τις κατηγορίες, ενώ όπως συνηθίζεται απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε πλήθος διακριθέντων σωματείων, όπως π.χ. η ΜΟΛΕΚ (Καλαμπάκα) για τον αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro που διοργάνωσε για το οποίο βραβεύτηκε και από την FIM (πέρυσι στην Γαλλία).

Πολύ καλή η κίνηση της ΑΜΟΤΟΕ να αναφερθεί στην ιστορική σημασία των αγώνων motocross (40 χρόνια στην Ελλάδα) ενώ βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων αθλητές που είχαν συμμετέχει στους πρώτους αγώνες, όπως ο Κος Ζερβός.

Εντύπωση έκανε η βράβευση της ΕΛΠΑ, από την ΑΜΟΤΟΕ, η οποία φαίνεται πως ξεχνάει πολύ εύκολα και γρήγορα τα 30 χρόνια προσπαθειών της κατά του κατεστημένου και του συστήματος που αντιπροσώπευε η λέσχη της Μεσογείων.

Τα προγράμματα αγώνων των πρωταθλημάτων – κυπέλλων – περιφερειακών δεν ανακοινώθηκαν, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία για να βρει ημερομηνίες και τοποθεσίες μέχρι στιγμής. Αντί αυτών δόθηκαν προφορικά οι παρακάτω πληροφορίες για τα πρωταθλήματα motocross και enduro.

Πρωτάθλημα motocross
18 Μαρτίου Χαλκίδα
01 Απριλίου Γιαννιτσά
αρχές Μαΐου Άργος, τέλος Μαΐου Κοζάνη και αγώνες σε Λιτόχωρο, Μεγαλόπολη, Καρδίτσα.

Πρωτάθλημα enduro
08 Απριλίου Καρδίτσα
τέλος Απριλίου Σέρρες (διήμερος), Μάιος Γρεβενά (διήμερος) και αγώνας στην Χαλκίδα

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις απονομές.

Φωτογραφίες: Ιωσήφ Βάγγερ / Race Photo