ΑΠΟΝΟΜΗ 1ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SCRAMBLE
ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2007

Την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2007 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών πραγματοποιήθηκε η απονομή επάθλων στους νικητές του 1ου Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Αντινομάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Αρμπάρας, ο Γ.Γ. Ν.Α. Γρεβενών κ. Πέτρος Σιούλης, ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούας, ο Αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Χρύσανθος Ταϊρίδης, ο Αντιδήμαρχος Σιάτιστας κ. Μιχάλης Ζιώγος, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Γρεβενών κ. Νικόλαος Ραμμος, ο Πρόεδρος της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. κ. Στυλιανός Κορέλης, τα Προεδρία των 6 Αθλητικών Σωματείων καθώς και οι 85 αθλητές που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα, αλλά και πλήθος κόσμου από όλη την Περιφέρεια.

Οι καλεσμένοι προσήλθαν περνώντας ανάμεσα από τις δεκάδες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες των αθλητών που ήταν παρατεταγμένες έξω από τον χώρο της εκδήλωσης.

Την έναρξη κήρυξε ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο οποίος τόνισε την σημασία της ανάπτυξης των αθλημάτων μοτοσυκλέτας και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του για την δημιουργία αθλητικών χώρων. Στην συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. και πρόεδρος του Μ.Ο. Γρεβενών καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ανέδειξε την σημασία των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων ως τον μόνο δρόμο για την ανάπτυξη των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Πρωταθλητής στην κατηγορία S1 του 1ου Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας αναδείχθηκε ο αθλητής του Μ.Ο. Πτολεμαΐδας Γιώργος Καλαβρυνός συγκεντρώνοντας 135 βαθμούς και την εξάδα συμπλήρωσαν οι Θεόδωρος Κουτσάκης, αθλητής του Ο.ΔΙ. Κοζάνης με 108 βαθμούς, ο Μιχάλης Ούσλιος, αθλητής του Μ.Ο. Καστοριάς με 63 βαθμούς, ο Ηλίας Τριανταφύλλου, αθλητής του Μ.Ο. Πτολεμαΐδας με 62 βαθμούς, ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος, αθλητής του Ο.ΔΙ. Κοζάνης με 49 βαθμούς και ο Νικόλαος Τζέλλος, αθλητής του Ο.ΔΙ. Κοζάνης με 48 βαθμούς.

Στην κατηγορία S2 πρωταθλητής αναδείχθηκε ο αθλητής του Μ.Ο. Καστοριάς Αντώντης Αντωνίου, συγκεντρώνοντας 150 βαθμούς και την εξάδα συμπλήρωσαν οι Σπύρος Κουτλιάμπας, αθλητής του Ο.ΔΙ. Κοζάνης με 71 βαθμούς, ο Πέτρος Γερόπουλος, αθλητής του Μ.Ο. Καστοριάς με 69 βαθμούς, ο Νικόλαος Παραλούκας, αθλητής του Ο.ΔΙ. Κοζάνης με 52 βαθμούς, ο Χαράλαμπος Καπετανόπουλος, αθλητής του Μ.Ο. Καστοριάς με 43 βαθμούς και ο Αναστάσιος Αθανασίου, αθλητής του Μ.Ο. Καστοριάς με 34 βαθμούς.

Πρώτο Αθλητικό Σωματείο αναδείχθηκε ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ.) με 623 βαθμούς, δεύτερο ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς (Μ.Ο.Κ.) με 469 βαθμούς, τρίτο ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Πτολεμαΐδας (Μ.Ο.Κ.) με 276 βαθμούς, τέταρτος ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών (Μ.Ο.Γ.) με 123 βαθμούς, πέμπτος ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας (Μ.Ο.Φ.) με 80 βαθμούς και έκτος οι Μοτοσυκλετιστές Μικροκάστρου (Μ.ΜΙΚΡΟ.) με 12 βαθμούς.

Ειδική απονομή αναμνηστικής πλακέτας έγινε από τον Μ.Ο.Γ. στον αθλητή του Βασίλη Σιαφαρίκα, δια χειρός του Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ε1 κατηγορία και στην Γενική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2007 και της πρώτης θέσης στην S1 κατηγορία και στην Γενική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Scramble 2007 της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας απένειμε επίσης τιμητικές πλακέτες για την βοήθειά τους στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας, στους Δήμους Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Σιάτιστας, Χασίων Ν. Γρεβενών, Αγ. Αναργύρων Ν. Καστοριάς, στην κοινότητα Μικροκάστρου στο τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε δεξίωση κατά τη διάρκεια της οποίας κύριο θέμα συζητήσεων αποτέλεσε η διεξαγωγή των Περιφερειακών Πρωταθλημάτων Δυτική Μακεδονίας Scramble, Enduro και Moto Cross για το 2008.

Από αριστερά Γ.Γ. Ν. Α. Γρεβενών κ. Πέτρος Σιουλης, Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος, Αντιπρόεδρος Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. και Πρόεδρος Μ.Ο.Γ. κ. Ιωάννης Σιούλης, Πρόεδερος Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. κ. Στυλιανός Κορέλης, Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Απονομή στον Βασίλη Σιαφαρίκα από τον Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Απονομή στον Πρωταθλητή Γιώργο Καλαβρυνό από τον Αντινομάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιο Αρμπάρα.

Απονομή στον Αθανάσιο Παπαδόπουλο από τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε. Γρεβενών κ. Νικόλαο Ράμμο.

Ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος και ο Αντινομάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Αρμπάρας με τους νικητές της κατηγορίας S1

Απονομή στον Πρωταθλητή Αντώνιο Αντωνίου από τον Αντιδήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα.

Οι νικητές της κατηγορίας S2

Απονομή στον Πρόεδρο του Μ.Ο. Καστοριάς κ. Βασίλη Τούλιο από τον Αντιπρόεδρο του Μ.Ο. Γρεβενών κ. Παναγιώτη Γιώτα.

Απονομή στον πρόεδρο του Μ.Ο. Γρεβενών κ. Ιωάννη Σιούλη από τον Γ.Γ. της Ν.Α. Γρεβενών κ. Πέτρο Σιούλη υπό το άγρυπνο βλέμμα του Προέδρου της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. κ. Στυλιανού Κορέλη.

Από αριστερά Ιωάννης Παπαϊωάννου Πρέοδρος Μ.ΜΙΚΡΟ., Μιχάλης Γρηγοριάδης μέλος Δ.Σ. Μ.Ο.Φ., Γεώργιος Πολυχρονιάδης Πρόεδρος Μ.Ο.Ο., Βασίλειος Τούλιος Πρόεδρος Μ.Ο.Κ., Γεώργιος Στραβού Πρόεδρος Ο.ΔΙ.ΚΟ., Ιωάννης Σιούλης Πρόεδρος Μ.Ο.Γ. και Αντιπρόεδρος Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε., Χρήστος Καραμιχαηλίδης Έφορος Αγωνιστικού Μ.Ο.Γ., Ευαγγελία Κόκκινου εκπρόσωπος ΜΟΤ.Ο.Ε. στην F.E.M.A., Μαρία Καραμήτρου Γ.Γ. Μ.Ο.Γ., Παναγιώτης Γιώτας Αντιπρόεδρος Μ.Ο.Γ., Στυλιανός Κορέλης Πρόεδρος Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε., Πέτρος Σιούλης Γ.Γ. Ν.Α. Γρεβενών και μέλος Μ.Ο.Γ..

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη από τον Αντιπρόεδρο της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. κ. Ιωάννη Σιούλη.