Κεραυνός εν αιθρία στάθηκε η σημερινή αποχώρηση του Δημήτρη Βαγγελάκου από την εθνική ομάδα Junior που επρόκειτο να αγωνιστεί στο ISDE 2008, 1-6 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες. Ο Δημήτρης Βαγγελάκος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ομάδα, σήμερα Παρασκευή ενημερώνοντας τη γραμματεία της ΠΟΜ και τους χορηγούς του.

«Δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση από την ΠΟΜ. Μας κάλεσαν την Τετάρτη για να μας πουν πως θα πρέπει να πληρώσουμε την υποστήριξη από την τσέπη μας, γιατί η ΠΟΜ δεν έχει χρήματα. Ακόμα και οι αγωνιστικές μπλούζες (πέραν της μιας) δεν είναι δωρεάν και θα πρέπει να τις πληρώσουμε. Πως περιμένουν να αγωνιστούμε έτσι σε έναν εξαήμερο αγώνα;»

O Δημήτρης Βαγγελάκος ήταν το ένα από τα τέσσερα μέλη της ομάδας Junior, ομάδα που για πρώτη φορά θα συμμετείχε σε αγώνα Six Days. Αυτή θα ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Βαγγελάκου σε αντίστοιχο αγώνα, «Πρέπει να κάνω πολύ προπόνηση γιατί προέρχομαι από το motocross, και υπολόγιζα πως όλο τον Αύγουστο θα πρέπει να περάσω πολλές ώρες πάνω στη μοτοσυκλέτα. Όλα αυτά προϋποθέτουν έξοδα τα οποία βέβαια δεν ζήτησα ποτέ, αλλά από την άλλη πως περιμένουν να αγωνιστούμε όταν δεν μας εξασφαλίζουν ούτε τα απαραίτητα;»

«Δυστυχώς όσοι εμπλέκονται από την ΠΟΜ αντιμετωπίζουν την κατάσταση πολύ ελαφρώς και δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι σήμερα για να μας στηρίξουν ηθικά. Ο αγώνας γίνεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά και οι εθνικές ομάδες, δεν φαίνεται να έχουν παρουσία στα paddocks, θα μας βάλουν σε ένα ξενοδοχείο πρώην νοσοκομείο ενώ δεν μας εξασφαλίζουν ούτε πρωινό. Με αυτές τις συνθήκες καλύτερα να μην συμμετέχω. Εύχομαι στους συναθλητές μου καλή επιτυχία στον αγώνα».