ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
MOTOR & NATURE

Πάει το “ψηλοτάκουνο” στην αμμουδιά? Χαζεύεις “ειδική” από το σκάφος? Με “μπότες & θώρακα” κάνεις σουλάτσο στην παραλία?

Στο Attika Enduro Cup όλα γίνονται! Ο 2ος αγώνας του κυπέλλου για το 2010, θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα στις 18 Απρίλη σε ένα τελείως διαφορετικό τοπίο με ποικιλόμορφο τερέν, που θα συζητηθεί αρκετά. Στο κοσμοπολίτικο νησί που στολίζει τον Σαρωνικό και είναι γνωστό για τις παραλίες του και την συρροή σκαφών, θα πραγματοποιηθεί ο 1ος αγώνας enduro στην ιστορία του και θα αναδείξει μιαν άλλη του πλευρά.

Σε μια νέα, πρωτότυπη διαδρομή που θα ξεκινά εντυπωσιακά από το λιμάνι, μέσα από μια απλή που θα εναλλάσσεται συνεχώς από flat σε μονοπάτι και δύο διαφορετικές ειδικές θα πραγματοποιηθεί ο 2ος αγώνας του Attika Enduro Cup 2010, με την συνδρομή του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας.

Είμαστε και πάλι εδώ, για να γεμίσουμε αυτή την φορά την Αίγινα, με χαρούμενα χρώματα και πρόσωπα και να πλημμυρίσουμε τον τόπο με μονοκύλινδρους ήχους και μουσική.

Στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε ζωντανό το πάθος του αγώνα σας καλούμε όλους στις 18 Απρίλη, αγωνιζόμενους και θεατές να βρίσκεστε στο λιμάνι της Αίγινας στις 11.00, οι πρώτοι για να χαρίσετε θέαμα και να απολαύσετε την πρωτότυπη διαδρομή και οι δεύτεροι για να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των αθλητών!

Ραντεβού στο νησί!

attika-aigina-550