ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
E-75

Αρ.Πρωτ. 199-10
Πειραιάς 2 Μαρτίου 2010

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από την ομόφωνη πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου μας και την έγκριση από τη Γενική Συνέλευση με μεγάλη πλειοψηφία, η οποία πραγματοποιήθηκε την 18/2/2010, αποφασίστηκε η αποχώρησή μας από τη δύναμη των σωματείων-μελών της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε..

Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση έχουν αναλυθεί εκτενώς σε προηγούμενη επιστολή μας, χωρίς να έχει υπάρξει ουδεμία απάντηση-διευκρίνιση εδώ και τέσσερεις μήνες που προέκυψε η, κατά τη γνώμη μας, αλλαγή στάσης και νοοτροπίας της διοίκησης της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. σε ζωτικά θέματα των σωματείων-μελών της. Οι ενέργειες της διοίκησης της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. είναι απαγορευτικές ώστε να συνεχίσουμε τη στήριξή της διότι πιστεύουμε ότι αλλοιώνουν την ομοσπονδιακή στάση και οργάνωση που επί σειρά ετών εφάρμοζε, και καλλιεργούν την οπισθοδρόμιση σε τρόπους διοίκησης προηγούμενων ετών στους αγώνες μοτοσικλέτας.

Το σωματείο μας συνεχίζει τις αθλητικές και αγωνιστικές δραστηριότητές του, χωρίς την υπαγωγή του σε κάποια υπό αναγνώριση ομοσπονδία, καθώς είναι νόμιμα αναγνωρισμένο από τη ΓΓΑ, και υπάγεται στις διατάξεις του Αθλητικού Νόμου 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του που ορίζουν ότι οι αγώνες μοτοσικλέτας διοργανώνονται από αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία καθώς δεν υπάρχει μέχρι σήμερα αναγνωρισμένη αθλητική ομοσπονδία. Η έκδοση των αθλητικών δελτίων και η τήρηση των αθλητικών μητρώων αποτελεί αποκλειστική ευθύνη των αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων. Οι αθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες μοτοσικλέτας υποχρεούνται στην έκδοση των αθλητικών δελτίων τους καθώς και στην ετήσια ανανέωσή τους σε σωματεία που έχουν λάβει την αθλητική αναγνώριση από τη ΓΓΑ. Όλα τα αναγνωρισμένα από τη ΓΓΑ αθλητικά σωματεία μοτοσικλέτας υποχρεούνται να δέχονται στους αγώνες τους αθλητές κατόχους έγκυρων αθλητικών δελτίων από άλλο αναγνωρισμένο σωματείο. Κατόπιν αυτών, το σωματείο μας θα δέχεται στους αγώνες που θα διοργανώσει για το 2010, Αττικό Κύπελλο Scramble και Enduro Therapy, αθλητές με ανανεωμένο αθλητικό δελτίο όλων των αναγνωρισμένων από τη ΓΓΑ σωματείων με προσκόμιση απλής βεβαίωσης.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά.
Το Δ.Σ. του Ε-75 Φίλοι Μοτοσυκλέτας – Αθλητικό Σωματείο

Διαβάστε την προ ημερών συνέντευξη στο enduro.gr


Πρόγραμμα Αγώνων 2010 

Το οριστικό πρόγραμμα αγώνων 2010 είναι:

ΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ SCRAMBLE 2010

  • 1ος Αγώνας: 21 Μαρτίου 2010, Πυργάκι Παλαιάς Φώκαιας Αττικής
  • 2ος Αγώνας: 11 Απριλίου 2010, Αλυκές Αναβύσσου Αττικής
  • 3ος Αγώνας: 24 Οκτωβρίου 2010, Αλυκές Αναβύσσου Αττικής
  • 4ος Αγώνας: 28 Νοεμβρίου 2010, Καστέλλα Παλαιάς Φώκαιας Αττικής

ENDURO THERAPY 2010

  • 1ος Αγώνας: 30 Μαϊου 2010, Ανάβυσσος Αττικής
  • 2ος Αγώνας: 19 Δεκεμβρίου 2010, Σαλαμίνα Αττικής

Το κόστος συμμετοχής στο Αττικό Κύπελλο Scramble 2010 ορίζεται στα 50 ευρώ ανά αγώνα και στο Enduro Therapy 2010 ορίζεται στα 70 ευρώ για μέχρι 90 συμμετοχές και στα 65 ευρώ για 91 συμμετοχές και πάνω.

Οι συμμετέχοντες στους παραπάνω αγώνες πρέπει να είναι κάτοχοι ανανεωμένου αθλητικού δελτίου από οποιοδήποτε αναγνωρισμένο από τη ΓΓΑ σωματείο με προσκόμιση απλής βεβαίωσης.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά.