ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2012

5ος Αγώνας Άργος 14 Οκτωβρίου

Φθινόπωρο στην Αργολίδα

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2012 καθώς και το Πρωτάθλημα Αντοχής 4Χ4 κατευθύνεται στο Άργος για τον 5ο αγώνα του, στις 14 Οκτωβρίου.

O αγώνας που διοργανώνεται από το 4X4 Sport Club Ναυπλίου σε συνεργασία με το Off Road Team θα είναι μονοήμερος και θα έχει ως κέντρο του αγώνα το Άργος και συγκεκριμένα την κεντρική του πλατεία, όπου θα γίνει η εκκίνηση και ο τερματισμός.

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS, και αυτοκίνητα 4Χ4 Open και Normal για τις κατηγορίες Ζ1 και Ζ2 αντίστοιχα.

Η διαδρομή του αγώνα θα κινηθεί προς τις ομορφότερες off road διαδρομές του Νομού Αργολίδας, φτάνοντας τα 200 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Το τερέν θα είναι ποικίλο, περιλαμβάνοντας κάθε είδους έδαφος, εύκολο και βατό για κάθε είδους μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο, ακόμη και για Big On-Off ή και SUV.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εξωαγωνιστική χωμάτινη βόλτα -Adventure Tour- θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το είδος αυτό των αγώνων. Μπορούν να συμμετέχουν στην πλοήγηση με Road Book ή GPS.

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.