ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
Αρχαία Ολυμπία , Ηλείας – Τηλ. 26240 23858

3ος Αγώνας Κυπέλου ΜΧ Δυτ. Ελλάδος ΟΜΕ
12/6/2011 Αρχαία Ολυμπία

Την Κυριακή 12/6/2011 πραγματοποιήθηκε ο εξ αναβολής αγώνας για το Κύπελλο ΜΧ Δυτ.Ελλάδος της ΟΜΕ στην γνωστή από προηγούμενες διοργανώσεις δημοτική πίστα του Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας.

Σε έναν άρτια προετοιμασμένο αγωνιστικό χώρο 90 αγωνιζόμενοι έδωσαν το παρόν, γεμίζοντας την μπάρα σε όλες τις κατηγορίες.

Η διοργάνωση άψογη, φρόντισε να αποζημιώσει με το παραπάνω τους συμμετέχοντες στον θεσμό, με μόνο εχθρό τον άστατο καιρό, ο οποίος θύμιζε τροπικό κλίμα. Τα 2 σκέλη της ΟΡΕΝ καθώς και το 2ο της ΜΧ1 έγιναν σε λασπώδεις συνθήκες, σε ένα τεραίν που χαρακτηρίζεται ιδιόμορφο.

Στον αγωνιστικό τομέα, η κατηγορία ΜΧ2 ήταν η μόνη ευνοημένη από τον καιρό, κάνοντας και τα δύο σκέλη κάτω από άψογες καιρικές συνθήκες και με μια πίστα καταπληκτική. Και τα 2 σκέλη ήταν μονόλογος του πάντα γρήγορου και τεχνικού Γιώργου Γεωργούση, ενώ η 2η θέση καταχτήθηκε στο 1ο σκέλος από τον Σπύρο Σταύρου και στο 2ο από τον Καραγιάννη Ηλία ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στο 1ο σκέλος. 3ος στο 2ο σκέλος ο Σαράντης Κουφός.

Στην κατηγορία ΜΧ1 στο πρώτο σκέλος πρώτος τερμάτισε ο Θανάσης Αυγέρης, με μια ανάσα πίσω του τον τοπικό Ανδρέα Μπαντούνα και τρίτο τον Γιώργο Τούση μετά από μαχη με το Θοδωρή Ζερβό.

Στο 2ο σκέλος ο Θοδωρής Ζερβός κάνει την έκπληξη και οδηγεί τον αγώνα από την αρχή μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Ο Ανδρέας Μπαντούνας πού οδηγούσε στην 2η θέση εγκατέλειψε μετά από πτώση . Έτσι η 2η θέση καταχτήθηκε από τον Θαν. Αυγέρη και η τρίτη από τον Κώστα Λαμπρούση μετά από μια πολύ καλή επίδοση.

Στην ΟΡΕΝ ένας καταπληκτικός Νίκος Σωτηρόπουλος καθάρισε από νωρίς και τα δύο σκέλη, με μια μικρή μάχη στο πρώτο με τον Σταμάτη Δημολιάνη που τερμάτισε 2ος με τρίτο τον Γιώργο Μπούσδα. Στο 2ο σκέλος 2ος τερμάτισε ο Νίκος Κριμπούνης με 3ο πάλι τον Γιώργο Μπούσδα.

Στις μικρές κατηγορίες είχαμε στην Junior 2 νίκες από τον Γαβρίλη Gio, οι αδερφοί Μπαξίσογλου μοιράστηκαν 2 δεύτερες θέσεις και μια 3η η Κλαίρη Λαμπρούση και ο Τσεκούρας Oliver.

Στην Mini σταθεροί και στα 2 σκέλη 1ος Μπάκας Δημήτρης, 2ος Ευαγγελόπουλος Κων/νος και 3ος ο Ευμορφιάδης Ιωάννης. Σε αυτή την κατηγορία είχαμε τις πρώτες αγωνιστικές εμφανίσεις των Φραγκούλη Χρήστου, Χαραλαμπόπουλου Χάρη και Οικονομόπουλου Παναγιώτη.

Περισσότερες φωτογραφίες