ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2011
6ος Αγώνας Αττικό 11 Δεκεμβρίου

Χειμωνιάτικο Αττικό!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid – Trail Ride 2011 θα ολοκληρωθεί στην Αττική στις 11 Δεκεμβρίου με έναν Αγώνα στη μέση του χειμώνα, με αφετηρία και τερματισμό το Κρυονέρι.

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team θα συνδυάσει για μια ακόμη φορά τον αγωνιστικό χαρακτήρα με τον ψυχαγωγικό, αφού θα δώσει την ευκαιρία σε νέα πληρώματα αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών να δοκιμάσουν το «παιχνίδι» των Trail Ride ενόψει της νέας χρονιάς, σε μια ξεχωριστή χωμάτινη βόλτα – εισαγωγή στην πλοήγηση!

Το ραντεβού μας θα δοθεί από το Σάββατο το απόγευμα στο Café Bar “Limit Up” για γραμματειακό έλεγχο και ενημέρωση, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή το πρωί στις 10:00 για να ολοκληρωθεί μετά από 140 λασπωμένα χιλιόμετρα στο ίδιο σημείο για την απονομή και την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς!

Ο αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride, θα σημάνει και την ολοκλήρωση του φετινού θεσμού. Το παράβολο συμμετοχής θα κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα (60€), ως μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης με τα δικά της όπλα!

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off, Quad και αυτοκίνητα 4Χ4 Normal και Open, καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Η διαδρομή θα είναι εύκολη και βατή για κάθε είδους μοτοσυκλέτες, ακόμη και για Big On-Off, ή και 4Χ4 εάν κάποιος επιθυμεί να ακολουθήσει απλώς για βόλτα.

Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθ`ώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Σας περιμένουμε να καλωσορίσουμε τον χειμώνα!

[download id=”19″]