ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ε-75 ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Α.Σ
3ο Trail Ride – Raid 2006 Αττική

Tην Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2006, θα πραγµατοποιηθεί το 3ο Trail Ride – Raid του Ε-75 Φίλοι Μοτοσυκλέτας Α.Σ. για το 2006. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.00 το πρωί, από τις εγκαταστάσεις του Auto Festival παραπλεύρως της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο 32ο χλμ (απέναντι από τα Mc Donalds) ενώ οι συµµετέχοντες θα τερµατίσουν στο σημείο από όπου εκκίνησαν μετά από ειδική εντός του Auto Festival όπου θα γίνει και απονοµή. Η διαδροµή συνολικής απόστασης 150 χιλιοµέτρων, µε 10% προβλεπόµενο ποσοστό ασφάλτινων δρόµων, θα περάσει από τον Άγιο Μερκούριο, θα φτάσει στην Αυλώνα, θα συνεχίσει για Άγιο Θωμά και μετά περιμετρικά της Πάρνηθας θα φτάσει στον Μαραθώνα και θα επιστρέψει στο Auto Festival για τερματισμό. ?ραία τοπία και εναλλαγές θέας αλλά και Πέτρα, Σκόνη!

Κατηγορίες:
Α. Enduro έως και 450cc (FIM Cat 3: Super Production – 450cc)
Β. Open από 450 – 1200 cc (FIM Cat 3: Super Production – Open)
C. Open Quad & ATV 4ροδες µοτοσυκλέτες ανεξαρτήτων κυβικών (FIM Cat 4: Quad Open)
D. Open Γυναικών: Ανεξαρτήτων κυβικών (FIM Cat 5)

Ενηµέρωση Αναβατών
Η ενηµέρωση αναβατών είναι υποχρεωτική για λόγους ασφαλείας και θα γίνει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 08:45 ακριβώς, στο χώρο της εκκίνησης (Auto Festival). Κατά την διάρκεια της ενηµέρωσης οι συµµετέχοντες θα ενηµερωθούν µε ιδιαίτερες λεπτοµέρειες σχετικά µε την διαδροµή και τα ιδιαίτερα στοιχεία της. Παρακαλούνται όλοι οι συµµετέχοντες να είναι συνεπής στην ώρα έναρξης της ενηµέρωσης.

Τεχνικός Έλεγχος
Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγµατοποιηθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο χώρο της εκκίνησης (Auto Festival) από 07:45-08:45. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική µε τις µοτοσικλέτες συµµετοχής τους.

ROADBOOK A4 – Ρολό – GPS
Η διανοµή του Roadbook θα γίνει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου μετά τον Τεχνικό Έλεγχο. Κάθε συμμετέχον θα παραλαμβάνει το Roadbook με τη μορφή που έχει δηλώσει στο δελτίο συμμετοχής του αμέσως μετά τη διέλευσή του από τον Τεχνικό Έλεγχο. Η διανοµή του GPS θα γίνει µε αποστολή µέσω e-mail το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου μετά τις 18.00. Σηµειώνουµε ότι συµβατότητα φόρτωσης ψηφιακών δεδοµένων διαδροµής, υπάρχει µόνο µε συσκευές και λογισµικά προγραµµάτων των εταιριών: Magellan και Garmin. Παρακαλούµε τους συµµετέχοντες να δηλώσουν στο ?ελτίο Συµµετοχής τη µορφή Roadbook που επιθυµούν.

Προϋπόθεσης Συµµετοχής:
Οι συµµετέχοντες πρέπει να είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Οµοσπονδία Ελλάδας). Σε περίπτωση που οι συµµετέχοντες δεν διαθέτουν αθλητικό δελτίο της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. µπορούν να το προµηθευτούν από όλες τις λέσχες – µέλη της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. σε όλη την Ελλάδα. Άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια µοτοσικλέτας, πλήρης εξοπλισµός προστασίας αναβάτη, άρτια µηχανική και ηλεκτρολογική κατάσταση µοτοσικλέτας, ελαστικά τύπου Enduro.

Κόστος Συµµετοχής 3ο Trail Ride – Raid Αττικής
Έως Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2006: 35 ευρώ
Από 30 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου: 40 ευρώ

Οι συµµετέχοντες του Trail Ride – Raid θα είναι ασφαλισµένοι για σωµατικές βλάβες – αστική ευθύνη από γνωστή ασφαλιστική εταιρεία. Τονίζουµε ότι οι συµµετέχοντες γνωρίζουν ότι ο αγώνας διεξάγεται σε ανοιχτούς δρόµους στην κυκλοφορία και οφείλουν να τηρούν τον ΚΟΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τέλος θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε τους χορηγούς AXO – ΠΕΡΚΟ Α.Ε και XTX.gr ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΧΑΡΑΣ. Καθώς επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας: Περιοδικό Μοτοσυκλέτας 0-300 και το δικτυακό τόπο www.enduro.gr. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ και ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, καθώς και το HELIOTIS ENDURO SCHOOL.

Τηλ.: 6946605067 – 6944186046 Fax: 2104943696