ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ε-75 ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ Α.Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
4ο Trail Ride – Raid 2006 Αττική

Tην Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2006, θα πραγµατοποιηθεί το 4ο Trail Ride – Raid του Ε-75 Φίλοι Μοτοσυκλέτας Α.Σ. το τελευταίο για το 2006. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9.00 το πρωί, από τις Αλυκές Αναβύσσου (Ειδική Rally Acropolis) ενώ οι συµµετέχοντες θα τερµατίσουν στο σημείο εκκίνησης, όπου θα γίνει και η απονοµή.
Η διαδροµή συνολικής απόστασης 140 χιλιοµέτρων, µε 10% προβλεπόµενο ποσοστό ασφάλτινων δρόµων, θα περάσει από την Σαρωνίδα, Λαγονήσι, θα φτάσει στο όρος Ολύμπος, θα συνεχίσει για Κερατέα, Λεγρενά, Παλαιά Φώκαια, Ανάβυσσο και θα επιστρέψει στις Αλυκές Αναβύσσου για τερματισμό.
?ραία τοπία και εναλλαγές θέας αλλά και Πέτρα, Σκόνη!

Κατηγορίες:
Α. Enduro έως και 450cc (FIM Cat 3: Super Production – 450cc)
Β. Open από 450 – 1200 cc (FIM Cat 3: Super Production – Open)
C. Open Quad & ATV 4ροδες µοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως κυβικών (FIM Cat 4: Quad Open)
D. Open Γυναικών: Ανεξαρτήτως κυβικών (FIM Cat 5)

Ενηµέρωση Αναβατών
Η ενηµέρωση αναβατών είναι υποχρεωτική για λόγους ασφαλείας και θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 08:45 ακριβώς, στο χώρο της εκκίνησης (Αλυκές Αναβύσσου). Κατά την διάρκεια της ενηµέρωσης οι συµµετέχοντες θα ενηµερωθούν µε ιδιαίτερες λεπτοµέρειες σχετικά µε την διαδροµή και τα ιδιαίτερα στοιχεία της. Παρακαλούνται όλοι οι συµµετέχοντες να είναι συνεπείς στην ώρα έναρξης της ενηµέρωσης.

Τεχνικός Έλεγχος
Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγµατοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2006 στο χώρο της εκκίνησης (Αλυκές Αναβύσσου) από 07:45-08:45. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική µε τις µοτοσυκλέτες συµµετοχής τους.

ROADBOOK A4 – Ρολό – GPS
Η διανοµή του Roadbook θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2006 μετά τον Τεχνικό Έλεγχο. Κάθε συμμετέχων θα παραλαμβάνει το Roadbook με τη μορφή που έχει δηλώσει στο δελτίο συμμετοχής του αμέσως μετά τη διέλευσή του από τον Τεχνικό Έλεγχο. Η διανοµή του GPS θα γίνει µε αποστολή µέσω e-mail το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου μετά τις 18.00.
Σηµειώνουµε ότι συµβατότητα φόρτωσης ψηφιακών δεδοµένων διαδροµής, υπάρχει µόνο µε συσκευές και λογισµικά προγραµµάτων των εταιριών: Magellan και Garmin.
Παρακαλούµε τους συµµετέχοντες να δηλώσουν στο ?ελτίο Συµµετοχής τη µορφή Roadbook που επιθυµούν.

Προϋπόθεσης Συµµετοχής:
Οι συµµετέχοντες πρέπει να είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Οµοσπονδία Ελλάδας). Σε περίπτωση που οι συµµετέχοντες δεν διαθέτουν αθλητικό δελτίο της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. µπορούν να το προµηθευτούν από όλες τις λέσχες – µέλη της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. σε όλη την Ελλάδα. Άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια µοτοσικλέτας, πλήρης εξοπλισµός προστασίας αναβάτη, άρτια µηχανική και ηλεκτρολογική κατάσταση µοτοσικλέτας, ελαστικά τύπου Enduro.

Κόστος Συµµετοχής 4ο Trail Ride – Raid Αττικής
Έως Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2006 : 35 ευρώ
Από 16 έως 17 Δεκεμβρίου 2006 : 40 ευρώ

Οι συµµετέχοντες του Trail Ride – Raid θα είναι ασφαλισµένοι για σωµατικές βλάβες – αστική ευθύνη από γνωστή ασφαλιστική εταιρεία.
Τονίζουµε ότι οι συµµετέχοντες γνωρίζουν ότι ο αγώνας διεξάγεται σε ανοιχτούς δρόµους στην κυκλοφορία και οφείλουν να τηρούν τον ΚΟΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τέλος θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε τους χορηγούς AXO – ΠΕΡΚΟ Α.Ε .
Καθώς επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας: Περιοδικό Μοτοσυκλέτας 0-300 και το δικτυακό τόπο www.enduro.gr.

Τηλ.: 6946605067-6944186046
Fax : 210 / 4943696