Η συνέχεια του Παγκ. Πρωτ. Motocross μετά από μια εβδομάδα ρεπό, θα δοθεί  στο Mallory Park της Αγγλίας όπου θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο περσινός νικητής της ΜΧ1 Jonathan Barragan θα συνεχίσει το τις νίκες μετά την Ισπανία ή ο περσινός νικητής της ΜΧ2 και πρωτοπόρος της βαθμολογίας της ΜΧ1 Antonio Cairoli επαναλάβει τον θρίαμβο και στην καινούργια του κατηγορία.

Έκπληξη αποτελεί η φήμη ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2001 και 2002 της μεγάλης κατηγορίας Michael Pichon κλήθηκε να συμμετάσχει με μια από τις μοτοσικλέτες τις αποδεκατισμένης ομάδας Martin Honda. Σίγουρα αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όπως ενδιαφέρον θα έχει και η κατηγορία την ΜΧ2 όπου κανένας από τους οδηγούς της κατηγορίας δεν έχει κερδίσει τον συγκεκριμένο αγώνα. Μετά ειδικά και την αλλαγή φρουράς στην κορυφή της βαθμολογία στην Ισπανία, ο πρωτοπόρος πλέον Marvin Musquin και δεύτερος Gautier Paulin έχουν τον πρώτο λόγο για μια θέση στο βάθρο. Όλα αυτά θα τα δούμε ζωντανά στο enduro.gr μέσω του Feecaster.tv

Ιστοσελίδα οργανώτη, Youthstream

Tο Mallory Park αυτό το Σαββατοκύριακο θα φιλοξενήσει αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος Motocross μαζί με αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος Supermoto (για πρώτη φορά στην ιστορία)