ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
SIAFARIX.NET

Βασίλης Σιαφαρίκας,
Το πρόσωπο που λίγοι γνωρίζουν

Το σκληροτράχηλο παιδί από τα Γρεβενά, ο αθλητής enduro, scramble, motocross, αλλά και supercross, ο μοναχικός και επίμονος άνθρωπος που τα τελευταία δέκα χρόνια έχει σαρώσει τις νίκες, ο πιτσιρικάς που έκανε στόχο ζωής να γίνει πρωταθλητής όταν κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είδε από κοντά τον μεγάλο αναβάτη του χώρου, Αδάμο Πράσσο σε τοπικό αγώνα.

Ποιος είναι πραγματικά ο Βασίλης Σιαφαρίκας; Και τι έχει καταφέρει τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια που πρωταγωνιστεί στους χωμάτινους αγώνες;

Σε μια ειδική εκδήλωση, οι φίλοι και μη της μοτοσυκλέτας και των αγώνων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πραγματικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τις νίκες, τα πρωταθλήματα και τα ρεκόρ. Η εκδήλωση θα προηγηθεί της ετήσιας τελετής απονομής των πρωταθλημάτων για τους αγώνες της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου.

Μεταξύ άλλων, για τον Βασίλη Σιαφαρίκα, θα μιλήσουν οι:

– Ευάγγελος Λουκόπουλος
[Κλάδος Δικύκλων Γενικής Αυτοκινήτων]

– Δημήτρης Γιουβρής
[Δημοσιογράφος enduro.gr]

– Τάκης Μανιάτης
[Πρωταθλητής Enduro – Δημοσιογράφος bikeit.gr]

– Γιάννης Σιούλης
[Αντιπρόεδρος ΑΜΟΤΟΕ – Πρόεδρος ΜΟΓ]

– Φώτης Σκαρής
[Αγωνιζόμενος Enduro – Δημοσιογράφος]

– Δημήτρης Χελιώτης
[Μηχανικός – Αγωνιζόμενος Enduro]

– Μανώλης Νανάκος
[Αγωνιζόμενος Enduro]

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος.

Για ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία, την ώρα και τον χώρο, πρόκειται να ενημερωθείτε με Δελτίο Τύπου που θα ακολουθήσει.

φωτό: racephoto.gr