Βρετανικό Πρωτάθλημα Supercross 2011
Δεύτερος γύρος- 5 Φεβρουαρίου – London O2 Arena

Μετά τον τελευταίο sold out  αγώνα του βρετανικού πρωταθλήματος Supercross τον περασμένο Οκτώβριο στο Belfast Odyssey Arena ήρθε η σειρά για τον αγώνα στο O2 Arena του Λονδίνου το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.

Η λίστα των συμμετεχόντων για τον δεύτερο γύρο του Βρετανικού πρωταθλήματος Supercross στο Λονδίνο είναι γεμάτη από αστέρες του χώρου συμπεριλαμβανομένων τον Rob Hooper αναβάτη της Maxxis Suzuki και ειδικός στο Supercross, τον Steven Clarke φρέσκο από την Αυστραλιανή περιοδεία Supercross. Τα σχέδια του Clarke είναι να ανατρέψει το δίδυμο Adam Chatfield και Jack Brunnel αστέρι του Αγγλικού και Γερμανικού Supercross με Kawasaki που έκαναν το 1-2 στο Belfast στον τελικό της SX2.

Επίσης στην λίστα είναι και το αστέρι από το show του Belfast, Martin Barr οδηγώντας ένα ΚΤΜ. Ο Tom Church αναβάτης της CCM επέστρεψε για τον αγώνα του Λονδίνου αλλά θα συμμετάσχει και στον επόμενο γύρο στο Λίβερπουλ, μαζί με τον σούπερ σταρ teammate του και πολυπρωταθητή του Βρετανικού πρωταθλήματος Motocross Stephen Sword. Ο πρωταθλητής Gordon Crockard θα στοχεύει το ψηλότερο σκαλί του πόντιουμ μετά από τον πρώτο απογοητευτικό γύρο του πρωταθλήματος όντας αναβάτης στο νέο Suzuki του. Ο σούπερ σταρ της «Head to Head» Welshman Ashley Greedy και πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Γερμανικού Supercross ευελπιστεί με την επιστροφή του στην πατρίδα του ο Ηνωμένο Βασίλειο να επιστρέψει και στις νίκες. Ακόμα ένας αναβάτης ερχόμενος εκ Νοτίου Αφρικής ο Neville Bradshaw οδηγώντας Suzuki θα τρέξει στον αγώνα όπως επίσης επιβεβαίωσε την συμμετοχή του για τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος στο Λίβερπουλ.

Φυσικά εκτός από τα ονόματα που αναφέρθηκαν της κατηγορίας  pro, πολυάριθμες είναι και οι συμμετοχές από νέους και ερασιτέχνες αναβάτες που θα συνοδεύσουν την μεγάλη κατηγορία. Κάποια από τα μεγαλύτερά ονόματα που θα δώσουν το παρόν στον αγώνα:

 • STEVEN CLARKE, Αγγλικής καταγωγής, οδηγός της Hooper Maxxis Suzuki και νικητής της British Open στον αγώνα του Λονδίνου το 2010.
 • CROCKARD GORDON, Ιρλανδικής καταγωγής, οδηγός της TAS Relentless Suzuk και υπερασπιστής του Βρετανικού πρωταθλήματος στην κατηγορία Open.
 • MARTIN BARR, Ιρλανδικής καταγωγής επίσης, οδηγός της Proppa.com KTM, αναβάτης της εθνικής ομάδας Ιρλανδίας, πρωταθλητής του 2010 στην RBPN ΜΧ2 και νικητής στο Βρετανικό πρωτάθλημα του Belfast.
 • STEPEN SWORD, οδηγός της CCM, πολυπρωταθητής του Βρετανικού πρωταθλήματος Motocross.
 • ADAM Chatfield, Αγγλικής καταγωγής, οδηγός της LPE Maxxis Henderson Kawasaki, γνωστός από την συμμετοχή του στο USA Pro AMA Supercross και νικητής της κατηγορίας SX 2  στον αγώνα του Belfast.
 • ΤΟΜ CHURCH, Αγγλικής καταγωγής, οδηγός της CCM, κατέκτησε την δεύτερη θέση στην  SX1 στο Belfast και  4ος στην British Open στο Belfast επίσης.
 • NEVILLE BRADSHAW, οδηγός της MVRD Suzuki, παλαίμαχος του βρετανικού πρωταθλήματος Supercross και πρώτος στην κατηγορία ΜΧ2 RBPN για το 2009.
 • ASHLEY GREEDY, Ουαλικής καταγωγής, οδηγός της Talbot KTM Cabs και πρωταθλητής στην «Head to Head» στο Βρετανικό πρωτάθλημα Supercross.
 • JACK BRUNNEL, Αγγλικής καταγωγής, οδηγός της No Fear Golden Tyre Rabbit Kawasaki και «πρίγκιπας» του Supercross στο Μόναχο για το 2009.
 • DANNY TOLLETT, Αγγλικής καταγωγής, οδηγός της KTM – 3ος στο Βρετανικό πρωτάθλημα Supercross στην Open την σεζόν 2009/2010.
 • ALEX SNOW, Αγγλικής καταγωγής, οδηγός της Lane Kawasaki γνωστός και από την συμμετοχή του στο Βρετανικό πρωτάθλημα Motocross.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και περιγραφή του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι.