Σε ένα λασπωμένο τεραίν διοργανώθηκε ο αγώνας scramble του Αγρινίου με τους αναβάτες να προσπαθούν κυριολεκτικά να τερματίσουν λόγω της πολλής λάσπης και της ιδιαίτερης δυσκολίας της διαδρομής. Πολύ λιγότεροι οι συμμετέχοντες (απ’ όσους είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή) στο σύνολο 45, πήραν εκκίνηση σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα scramble, ίσως τον δυσκολότερο της φετινής χρονιάς με συνεχής βροχόπτωση και πολύ λάσπη.

Ο αγώνας μίκρυνε κατά μισή ώρα, κάτι που ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα στους αγωνιζόμενους. Μήπως οι κανονισμοί έχουν “μαλακώσει” υπερβολικά; Πότε ξανά θα βρούμε αγώνα με βροχή και λάσπη;

Κατηγορία Α1
Για άλλο έναν αγώνα η μάχη Μεσσήνη και Κόρκα επισκίασε την κατηγορία Α1 αλλά αυτήν τη φορά ο Γιώργος Μεσσήνης ήταν ασταμάτητος και στη λάσπη ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στη δεύτερη θέση ο Βλάσης Κόρκας και στο τρίτο σκαλί ανέβηκε ο Γιώργος Τζιαχρήστας.

Κατηγορία Α2
Ο Κυριάκος Ιωάννου συνέχισε την καλή του πορεία τερματίζοντας στην πρώτη θέση στον αγώνα αφήνοντας τον Χάρη Γιώτα στη δεύτερη θέση και στην τρίτη τον Παναγιώτη Δημόπουλο.

Κατηγορία Β3
Ο Λεωνίδας Ροζάκης έκανε την έκπληξη κερδίζοντας την κατηγορία αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Δημήτρη Βαγγελάκο και τρίτο τον Γιάννη Παμπουκιάν.

Κατηγορία Β4
Η κατηγορία Β4 ήταν υπόθεση του Αλέκου Καρανάση, ο οποίος κέρδισε τον λασπερό αγώνα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χρήστος Τομάρας και στην τρίτη ο Δημήτρης Κεραμιδάς.

Κατηγορία Β5
Ο Σωτήρης Παπασωτηρίου έμεινε μπροστά στην κατηγορία Νέων κερδίζοντας τον αγώνα αφήνοντας δεύτερο τον Βαλάντη Λαγούδη και τρίτο τον Άγη Αναστασίου.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 11 Μαίου στο Κιλκίς

 

Φωτογραφίες: Σπύρος Γραμμένος