Στην νέα πίστα Dolna Mitropolia της Βουλγαρίας διοργανώνεται ο έκτος αγώνας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Supermoto (κατηγορίες S1 και S2) μαζί με τον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό αγώνα πρωταθλήματος Supermoto (κατηγορίες S3 και Open). Έξη Έλληνες αθλητές θα δοκιμάσουν την τύχη τους στον αγώνα της Βουλγαρίας στο Pleven.

H νέα πίστα Dona Mitropolia είναι το στολίδι του Pleven και της Βουλγαρίας αφού έχει φτιαχτεί εξ’ αρχής με γνώμονα τους αγώνες Supermoto. Πληροφορίες από την Youthstream αναφέρουν πως και σε αυτήν την πίστα, όπως και το Sevlievo, μεγάλο ενδιαφέρον έχει επιδείξει η κυβέρνηση της Βουλγαρίας.

Οι Έλληνες που θα συμμετάσχουν στη Βουλγαρία
Συμμετοχές Ελλήνων έχουμε σε όλες τις κατηγορίες αγώνων, το Παγκόσμιο (κατηγορία S2) και το Ευρωπαικό (κατηγορίες S3 και Open). Αναλυτικά:

TEAM GREECE AMOTOE
Παρασκευάς Γιώργος (Παγκόσμιο πρωτάθλημα, S2)
Χατζηγεωργίου Κίμων (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, S3)
Μακράκης Χρήστος (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Open)
Βρεττός Νικόλαος (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, S3)
Παπαγγέλου Δημήτρης (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Open)
Πλέσσας Παναγιώτης (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, S3)

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι παραπάνω αθλητές αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΑΜΟΤΟΕ, συμμετέχουν με έξοδα που καλύπτει η Ομοσπονδία, ο promoter του Ελληνικού πρωταθλήματος Iron Team και τα λιπαντικά Spectro που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η εταιρεία ΠΕΡΚΟ.

Η Iron Team, τον Απρίλιο, είχε ανακοινώσει την οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη δυο αποστολών σε αγώνες του εξωτερικού εντός του έτους. Αυτή είναι η πρώτη και θα πραγματοποιηθεί και μια δεύτερη αποστολή το φθινόπωρο, αντίστοιχα από ενδιαφερόμενους αθλητές με πλήρη υποστήριξη.

Ιστοσελίδες AMOTOE – Iron Team – ΠΕΡΚΟ

[download id=”50″]