ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
OFF ROAD TEAM
6ος Αγώνας Supermoto Ηράκλειο

Στη Κρήτη η συνέχεια!

Η συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Supermoto θα δοθεί στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου για πρώτη φορά διοργανώνεται αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στην πανέμορφη και θεαματική πίστα Kart Land στις Μαλάδες.Μετά τον μεγαλειώδη αγώνα των Σερρών, η συνέχεια αναμένεται εξίσου συναρπαστική, καθώς τα αγωνιστικά μέτωπα είναι ανοιχτά σε όλες τις κατηγορίες.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Pro Action. Ο τεχνικός έλεγχος θα ανοίξει το Σάββατο, ενώ τα ελεύθερα δοκιμαστικά θα ξεκινήσουν την Κυριακή το πρωί. Θα ακολουθήσουν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά ενώ στις 17:00 θα αρχίσουν οι αγώνες, οι οποίοι αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 19:30 όπου θα γίνει και η απονομή, ώστε να προλάβουν οι ταξιδιώτες από την Αθήνα το πλοίο της γραμμής.

Θα υπάρχουν δύο σκέλη για τις κατηγορίες S1 (

Οι ομάδες εκτός Κρήτης που θα ταξιδέψουν από Πειραιά για Κρήτη και αντίστροφα, θα έχουν 30% έκπτωση στο ναύλο εάν ταξιδέψουν με MINOAN LINES καθώς και εκπτώσεις σε συμβεβλημένα ξενοδοχεία, σε συνεννόηση με τον οργανωτή.

Τις παραμονές του αγώνα η πίστα θα είναι διαθέσιμη για ελεύθερες δοκιμές για όσους αναβάτες επιθυμούν.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΣΗ

Ο 6ος αγώνας supermoto για το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διοργανωθεί από την pro action στην πίστα kart land στις Μαλάδες (23 Σεπτεμβρίου ώρα 17.00). Οι γρηγορότεροι αναβάτες της Ελλάδας θα δώσουν ανεπανάληπτο θέαμα μιας και σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν έντονες μάχες. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας αυτός θα προσμετρήσει και ξεχωριστά για το παγκρήτιο κύπελλο.

Οι ομάδες εκτός Κρήτης που θα ταξιδέψουν από Πειραιά για Κρήτη και αντίστροφα θα τους δοθεί έκπτωση εάν ταξιδέψουν με MINOAN LINES καθώς και καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία. Για περισσότερες πληροφορίες στα 2810301289 – 6972872983 και www.proactionracing.gr (Διακάκης Νίκος).