Δελτίο Τύπου 22/10/2007
Α.Σ.Α.Λ.Μ.Ο.Π.

Το αθλητικό σωματείο Α.Σ.Α.Λ.Μ.Ο.Π. του Παναγιώτη Διαμαντόπουλου θέλει να ενημερώσει του οδηγούς σχετικά με τους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΜΧ και του ΜΧ Ν/Δ Κυπέλλου Ελλάδος της Ο.Μ.Ε. που θα πραγματοποιούνταν στην Πάτρα

Συγκεκριμένα πληροφορηθήκαμε από οδηγούς που αγωνίστηκαν στον αγώνα του Π.Π. της Ο.Μ.Ε. στο Λιτόχωρο, ότι τους ανακοινώθηκε πως οι αγώνες μας δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγο κακής συνεννόησης  του σωματείου μας με την Ο.Μ.Ε.  Για τον λόγο αυτό επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε στους οδηγούς πως έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε με εκπροσώπους της Ο.Μ.Ε. και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της χωρίς επιτυχία. Τους αποστείλαμε Fax ζητώντας τους να μας απαντήσουν αν έχουν την πρόθεση να κάνουν τους εν λόγο αγώνες. Μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση.

Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε πως η πίστα του Πετροχωρίου είναι ανοιχτή για όλους, είτε λέγονται Ο.Μ.Ε. ΕΛΠΑ ή Α.Μ.Ο.Τ.Ο.Ε.  Μας ευχαριστούν οι καλοί αγώνες, η αρμονία κατά τον προγραμματισμό και διεξαγωγής αυτών, και όχι το μονοπώλιο.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οδηγούς του Ν/Δ Κυπέλλου Ελλάδος της Ο.Μ.Ε. πως παρόλο ότι η Ο.Μ.Ε.(όπως όλα δείχνουν) δεν προτίθεται να μας αναθέσει τον αγώνα που έχει προγραμματισθεί να γίνει στην πίστα μας, το σωματείο μας θα δώσει το χρηματικό έπαθλο που τους αντιστοιχεί.

Ευχαριστούμε τους οδηγούς που μας έχουν στηρίξει και που συνεχίζουν να είναι δίπλα μας(γιατί αυτοί αποτελούν το motocross και όχι οι ομοσπονδιές).