ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.ΜΟΤ.Ο.Ε – Μ.Ο.Θ .

3ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro

Σε αυτό τον τόπο πάντα την ιστορία την γραφούν οι παρέες … Μια δυνατή λοιπόν παρέα στο Βορρά – η παρέα από τα μέλη του Μ.Ο.Θ. άνοιξε καινούργια σελίδα στην ιστορία της μοτοσυκλέτας και των χωμάτινων αγώνων … Το Enduro στη Θεσσαλονίκη τα είχε όλα και όπως σωστά είπαν όλοι οι αγωνιζόμενοι δεν είχε άρωμα παγκοσμίου … ήταν παγκόσμιο, τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά.

Από καρδιάς ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Μ.Ο.Θ από όποια θέση και αν βοήθησαν και βεβαία μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης – το Σταμάτη (MOTOMARKET) που φρόντισε για την συνδρομή των αθλητών τον Γιάννη (Maκina center) πάντα δίπλα μας το Στράτο (ok wheel) το Βασίλη (bike therapy) τον Αλέξη το Νουσόπουλο αλλά και την Ιντερσαλόνικα για τα υπέροχα πλάνα από αέρος.

Ευχαριστούμε όλους τους δημοσιογράφους που κάλυψαν τον αγώνα τόσο του ειδικού τύπου όσο και της τηλεόρασης αλλά και όλα τα παιδιά (15 άτομα) του ερυθρού σταυρού που κάλυψαν τις ειδικές διαδρομές. Ευχαριστούμε ακόμη το δήμο Θεσσαλονίκης – Χορτιάτη και τη διοίκηση του σταδίου (Καυτατζόγλειο)

Το μυστικό πάντως για την επιτυχία είναι απλό: να σέβεσαι την προσπάθεια που κάνει κάθε αθλητής όσο μικρό η μεγάλο και είναι το όνομα του γιατί μόνο έτσι θα υπάρχει μέλλον στο άθλημα της μοτοσυκλέτας.

Ο Μ.Ο.Θ τον αγώνα αυτό τον αφιερώνει στα ‘παιδιά του εναλακτικου’ Enduro.

Με μια υπόσχεση: ο επόμενος αγωνας μας θα είναι καλύτερος !!!

Για το Μ.Ο.Θ ο πρόεδρος Αγαθαγγελίδης Λευτέρης.