ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΛΛ

Αγαπητοί Φίλοι

Με μεγάλη επιτυχία η ΜΟΛΛ και φέτος διοργάνωσε το 2ο και τελευταίο Enduro Adventure την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010 με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 246 εγγεγραμμένες. (Υπήρξαν και τζάμπα μάγκες που την έκαναν από δίπλα και μετά ζητούσαν και αναμνηστικό).

Δυστυχώς μας την πέσαν οι γνωστοί-άγνωστοι τύποι του χώρου, όλοι αυτοί που θέλουν να μονοπωλούν στον χώρο του αθλήματος που θέλουν να οικονομάνε από τους αθλητές και από τα καταστήματα μιας και εμείς δεν ζητάμε ούτε ένα ευρώ για να στήσουν τις τέντες τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους ή να κρεμάσουν τα πανό τους. (Τους χαλάμε την πιάτσα δηλαδή).

Δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε αυτό που είχαμε ανακοινώσει, δηλ. ότι στο τέλος της διαδρομής θα κάνουμε έναν χρονομετρημένο γύρο σε συνδυασμό με διάφορα μοτοπαιχνίδια που είχαμε προγραμματίσει για μία extreme ειδική διαδρομή, η οποία για φτιαχτεί δουλέψαμε δύο εβδομάδες με συνολικό κόστος 1300 Ευρώ.

Για τον λόγο αυτό ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη στους αθλητές που δεν τους δόθηκε ευκαιρία να συναγωνιστούνε μεταξύ τους και να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί αυτό το θέαμα, δίνοντας και ένα χρηματικό έπαθλο στους τρείς πρώτους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Monster Energy – Πολιτάνος και τα καταστήματα Motostyl, Super Bike, OKWheel και το κατάστημα DK Racing ο οποίος ήρθε από την Αθήνα με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε στους δρόμους για να παρουσιάσει και να οδηγήσουν τα νέα Suzuki 2010. Ευχαριστούμε επίσης το κατάστημα MotoNews για την παραχώρηση της τέντας του ώστε να στεγαστεί η γραμματεία της διοργάνωσης, τον Στέλιο Κορέλη για τις πολύτιμες συμβουλές του καθώς επίσης και τον Σάββα Καπαγερίδη και Στέλιο Γεωργαλά για την βοήθειά τους στο στήσιμο της ειδικής διαδρομής. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας motoRsite.gr, enduro.gr, ΜΟΤΟΧtreme και motogr.tv καθώς και το περιοδικό ΜΟΤΟ Τρίτη που παραβρέθηκε στην εκδήλωσή μας.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης ευχαριστεί σε προσωπικό επίπεδο τον Στέλιο Γεωργαλά ιδιοκτήτη του καταστήματος Super Bike για την παραχώρηση ενός Husqvarna ΤΕ 450 για την ημέρα της εκδήλωσης. Περισσότερο όμως από όλους ευχαριστούμε όλους εσάς τους 246 που ήρθατε από όλα τα μέρη της Ελλάδας με τις χειρότερες καιρικές συνθήκες να λάβετε μέρος στο 2ο και τελευταίο ENDURO ADVENTURE.

Διεύθυνση:
Σφαγείων 11, 57200, Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκης
Fax: (2394) 022736
Internet: http://www.moll.gr
E-Mail: info@moll.gr