ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

KTM SEE 

ΜΠΡΑΒΟ στα τελευταία τεύχη του περιοδικού MOTOGP WORLD & MOTO

Διάβασα τις αναφορές τους (ειδικά του κ. Διατσίδη) για τους Ελληνικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Ταχύτητας. Ο έγκριτος δηµοσιογράφος αναφέρει ότι καµία εταιρία δεν βοηθά στους αγώνες.

Αισθάνοµαι την ανάγκη να πω ότι τέτοιες ισοπεδωτικές, ανακριβείς, ψευδείς αναφορές δηµιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φύγουν και οι εταιρίες που βοηθούν (όπως η KTM South East Europe Α.Ε.)

Προφανώς ο δηµοσιογράφος δεν θεωρεί την προσπάθεια µας υπαρκτή, παρόλο που ο αναβάτης µας κατετάγη 2ος στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Ταχύτητας.

Η σοβαρότητα µε την οποία γράφει ο καθένας φαίνεται και από το ότι στο ίδιο του το έντυπο αναφέρει την εταιρία µας ως υποστηρικτή στα αποτελέσµατα.

Το «άλλο» έγκριτο έντυπο, περιοδικό ΜΟΤΟ, αναφέρει τη φράση «…Και ειδικά τώρα που καµία µεγάλη εταιρία µοτοσυκλέτας δεν στηρίζει τον θεσµό»

Ευχαριστούµε τον κ. Πατεράκη και τον Υπεύθυνο της ύλης του περιοδικού κ. Καραχάλιο που επίσης, όχι µόνο αγνοούν την προσπάθεια της εταιρίας µας αυτήν την δύσκολη περίοδο, αλλά και εκφράζονται τόσο απροκάλυπτα περί «µεγάλων εταιριών».

Υπενθυµίζω ότι η «µικρή» KTM South East Europe A.E. είναι 100% θυγατρική του εργοστασίου, αλλά πιθανόν πολύ µικρή για µερικούς…

Το ποια εταιρία κάνει προσπάθειες στην δύσκολη αυτή οικονοµική συγκυρία το γνωρίζουν όλοι όσοι δεν παραπληροφορούνται από τους παραπάνω.

Εµείς σαν KTM South East Europe A.E. έµπρακτα στηρίζουµε τους αγωνιστικούς θεσµούς στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Για την KTM South East Europe AE
Σόλων Κοντός
Διευθύνων Σύµβουλος