ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πανελλήνιο Κύπελλο Trail Ride 2009
2ος Αγώνας Άγιοι Θεόδωροι 22 Φεβρουαρίου

Στην πρασινάδα των Γερανείων…

Το Κύπελλο Trail Ride 2009 μετά την επιτυχημένη αρχή στην Εύβοια, οδεύει προς στα Γεράνεια για τον 2ο αγώνα του, που θα γίνει με έδρα τους Άγιους Θεόδωρους στις 22 Φεβρουαρίου. Θα συμμετέχουν μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα και Quad, ενώ θα υπάρχει και ειδική κατηγορία για τα δικύλινδρα On-Off.

Θα υπάρχουν δυο διαδρομές, μία μεγάλη γύρω στα 160 χιλιόμετρα για τα αυτοκίνητα 4Χ4 Normal – Regularity, Raid (για 4Χ4 μέχρι 2000cc) και Open (για 4Χ4 πάνω από 2000cc) και για τις μοτοσυκλέτες On-off / Quad / Light και μια μικρότερη διαδρομή Enduro μέχρι 90 χλμ, για τους Pro / Veterans / Enduro.

Πάντα μέσα στο παιχνίδι της πλοήγησης, υπό τις οδηγίες του Road Book και με ορισμένη μέση ταχύτητα, που άλλωστε αποτελεί το αλατοπίπερο των Trail Rides, εδώ και χρόνια.

Ειδική μνεία θα γίνεται στις γυναίκες αναβάτες καθώς και σε άλλες ιδιαίτερες συμμετοχές, ενώ θα βραβεύονται και οι ομαδικές συμμετοχές!

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από τους Άγιους Θεόδωρους, για να απλωθεί στη συνέχεια προς το Λουτράκι και τον ορεινό όγκο των Γερανείων. Θα φτάσει έως το Αλεποχώρι περνώντας από πολλά και καλά, κρυφά, εγκαταλελειμμένα δρομάκια της περιοχής.

Η δύσκολη διαδρομή θα κρατηθεί χαμηλά, εκμεταλλευόμενη όλα τα καλά μονοπάτια των εντουράδων της Λέσχης Αγίων Θεοδώρων για μια διαδρομή αξέχαστη!

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στον δεύτερο αυτό αγώνα της χρονιάς, που ευελπιστούμε να απογειώσει ακόμη περισσότερο την εντυπωσιακή αρχή στα Ψαχνά.

Σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες για τα θεαματικά σημεία, καθώς και περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.