Τάκης Παπαβασιλείου (ΣΜΑΡΤ) «Καταρχήν ο χώρος αυτός, βεβαίως δεν τον ξέραμε. Ήταν όμως ένας πυρήνας ανθρώπων εδώ από τον Ωρωπό και τον Λούρο που τον χρησιμοποιούσαν περιστασιακά για κάποιες προπονήσεις. Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη, γιατί οκτώ μέρες πριν γίνει ο αγώνας, μας δόθηκε το ok από την Αθήνα να διοργανώσουμε τον πέμπτο αγώνα του πρωταθλήματος. Ήρθαμε λοιπόν εδώ και έπρεπε να συμφωνήσουν οι αρχές του τόπου. Καταλαβαίνεται πόσο δύσκολο ήταν. Έπρεπε να έρθουν μηχανήματα για να καθαρίσουν τον χώρο και να βγουν τα σχέδια. Ξέρεται ότι πριν από μία εβδομάδα ήταν ο αγώνας στις Σπέτσες (Motocross), το πρόγραμμα ήταν πάρα πολύ πιεσμένο, αλλά μέσα σε τέσσερις μέρες τα καταφέραμε. Κάποιοι άνθρωποι όταν θέλουν να πραγματοποιήσουν κάτι, το καταφέρνουν. Σήμερα βγαίνουμε για δεύτερη φορά δικαιωμένοι, με εξολοκλήρου την οργάνωση από Άρτα και Πρέβεζα και μετά από αυτό τον δεύτερο πρωταθληματικό αγώνα που κάνουμε ως λέσχη ΣΜΑΡΤ, δικαιωνόμαστε πια και πιστεύουμε σε καλύτερους αγώνες. Τα πράγματα κύλησαν ομαλά, περιφρουρόντας όσο το δυνατόν καλύτερα τον χώρο. Πιστεύω ότι βγήκε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν φτάνει μόνο αυτό. Η συγκατάθεση των κατοίκων του Ωρωπού και του Δημάρχου Λούρου, είναι ότι το καλύτερο για να ανοίξει ο δρόμος για έναν καινούργιο χώρο που θα φιλοξενήσει αγώνες scramble και motocross»

Γιάννης Τρίγκας 1ος Α1 και 5ος γενικής (#102-Gas Gas-BIKE THERAPY-OK WILL -ΜΟΛΕΤ-FAST) «Σήμερα έσπασε η γκαντεμιά μου, μετά από δύο συνεχόμενες εγκαταλείψεις. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος και πείσμωσα. Οδηγήσαμε με τον Αυγέρη παρά πολύ καλά στην κορυφή, με πίεσε αρκετά, με πέρασε στο τέλος και όταν ήμασταν ρόδα ρόδα εγκατέλειψε και πήρα την νίκη πιο εύκολα»

 

Σταμάτης Δημολιάννης 1ος Α2 και 8ος γενικής (#260-ΚΤΜ-Χ.ΒIKES-MICELIN-PROCIRGUIT -FUCHS-DRAGON) «Η πίστα ήταν παντελώς άγνωστη για όλους. Ο συναγωνισμός υπήρχε στην κατηγορία μου. Μετά το scramble στο Αγρίνιο είχα ένα σπάσιμο στο καρπό και δεν μπορούσα να τρέχω όπως θα ήθελα. Τον τελευταίο καιρό συνέρχεται το χέρι μου και μπορώ να βρω τον παλιό μου γρήγορο ρυθμό. Στον αγώνα δεν ξεκίνησα καλά, γιατί δεν έπαιρνε μπροστά ο κινητήρας μου, κυνήγησα και έπιασα τους πρώτους. Εγώ έβλεπα ότι είχα δυνάμεις και έφυγα μπροστά, κάνοντας μια διαφορά. Στον ανεφοδιασμό με πέρασαν τα παιδιά (Καρανάσης-Γκελτσίδης) και τους ξαναέπιασα μετά. Ήμουν ψυχολογικά πολύ καλά, δεν κουράστηκα στον αγώνα και η μοτοσικλέτα μου δούλεψε παρά πολύ καλά. Ήμουνα μια χαρά για να αντεπεξέλθω στον αγώνα και από την στιγμή που έβλεπα ότι μπορώ θα κυνηγήσω την πρώτη θέση.»

Βασίλης Σιαφαρίκας 1ος Β3 και 2ος γενικής(#350-HONDA-ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ-AGIP-BIKE THERAPY-MOTO MARKET) «Ωραίος αγώνας, δεν πήγα όπως ήθελα, βγήκα δεύτερος γενικής για δύο δευτερόλεπτα. Όλα καλά όμως. Επέλεξα λάθος ελαστικά, είχα και μια πτώση στην αρχή, κάτι κλεισίματα, συντέλεσαν όλα μαζί να μην βγω πρώτος γενικής. Δεν πειράζει όμως.» Πως σου φάνηκε η διαδρομή; «Ήταν σαν εντούρο, αρκετά στενή για προσπεράσεις, αλλά το καλό είναι ότι δεν σήκωσε σκόνη. Κατά τα άλλα ήταν καλή»

 

Αλέξης Ζώρας 2ος Β4 και 3ος γενικής (#433-ΚΤΜ-ΠΕΥΚΗΣ HELLIN STORE OIS-VALVOLINE-MAXXIS) «Ο αγώνας ήταν πολύ όμορφος με ζεστό καιρό. Η πίστα ήταν πολύ τεχνική και κλειστή. Ήθελε τέχνη και αντοχή. Δεν είχε ευθείες να ξεκουράζεσαι. Η διοργάνωση πολύ ωραία, με τους κριτές να κάνουν ότι μπορούσαν για το δέσιμο κομμένης κορδέλας. Δεν υπήρξε έτσι ζήτημα στο να κλέψει κάποιος στην διαδρομή. Όσο για το αποτέλεσμα στον σημερινό αγώνα, προπονούμαστε, ιδρώνουμε και θα δείξει η συνέχεια.»

 

Σταμάτης Μαντάς 4ος Β4 και 6ος γενικής (#406-Husqvarna-HELLIN STORE 018) «Ήταν ένας όμορφος αγώνας, κουραστικός. Ξεκίνησα τελευταίος στην εκκίνηση, δεν πήρε μπροστά ο κινητήρας, πάλεψα, ανέβηκα στην τρίτη θέση. Προσπάθησα να κρατήσω την θέση μου από τους Καρέτσο και Κεραμιδά. Είχα κάποια σβησίματα που με ρίξανε έκτο, προσπάθησα, προσπέρασα και ανέβηκα. Οδηγούσα κάπως δυνατά, χαλάρωσα στο τέλος και κράτησα την τέταρτη θέση στην κατηγορία μου. Ευχαριστώ το Hellinstore 018 για την υποστήριξη»